Bart Vinck van SD Producties uit Nieuw Bergen staat op de Business Beurs Boxmeer met Led Fabrikanten

BEZOEK STAND 51 VAN SD PRODUCTIES TIJDENS DE MAASVALLEI BUSINESS BEURS BOXMEER 2018

Delen wordt enorm gewaardeerd

NIEUW BERGEN – SD Producties uit Nieuw Bergen is specialist op het gebied van elektrotechniek, licht, geluid en engineering. Hoofdzakelijk werkt SD Producties in de glastuinbouw, industrie en zwembaden sector. De werkzaamheden bestaan uit service, onderhoud- en reparatie van installaties. Maar ook advies bij het aanschaffen van nieuwe installaties en het installeren van nieuwe installaties. Omdat wij steeds meer vragen krijgen over Led verlichting, willen wij ons hiermee profileren op de Business Beurs in Boxmeer.

Er zijn vandaag de dag zoveel cowboys op de Led markt, dat bedrijven soms door de bomen het bos niet meer zien en niet precies weten waar ze aan toe zijn. Onze oplossing? SD Producties werkt met bekende fabrikanten zoals OSRAMPhilips Lighting en leveranciers zoals Tlight. Op deze manier kunnen wij bedrijven helpen met de juiste producten, lichtplannen, subsidies, garanties, kwaliteit en duidelijkheid. Wij geven in dat opzicht absolute kernwaardes als het gaat om het begrip, duurzame besparingen met led verlichting.

sd producties nieuw bergen met een hele tevreden klant
Bart Vinck samen met een wel heel tevreden klant in de mobiele lift

Daarom hebben wij besloten om ons te presenteren op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. Niet alleen als exposant, maar ook als sponsor. Voor deze beurs zorgt SD Producties voor de stroomaansluitingen, stroomkasten, sfeerverlichting en geluidsinstallaties. Op deze manier kunnen we van A tot en met Z laten zien wat we doen. En daarnaast staan we deze dagen samen met fabrikanten en leveranciers mensen te woord die vragen hebben over Led verlichting in hun bedrijf. Zodoende hebben we alle specialisaties mooi onder één dak tijdens de beurs.

sd producties hofleverancier van optiesport
Ook Optiesport is een hele tevreden klant van SD Producties

“LED verlichting is de toekomst. Led verlichting is duurzaam, energiebesparend en kan wel 50.000 branduren meegaan. Wilt u meer informatie over LED verlichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.”

SD Producties
Bart Vinck
Kriekstraat 18
5854 GE Nieuw Bergen

Telefoon : 06-53375543

E-mail : info@sdproducties.nl
Website : www.sdproducties.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd