Leuke samenwerking in beeld tussen Synétos en SD Producties uit Nieuw Bergen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIEUW BERGEN – Transportondernemer Paul Peters van de firma Synétos uit Nieuw Bergen was op zoek naar een bedrijf in de buurt dat gespecialiseerd is in LED-verlichting, om de huidige verlichting voor zijn buitenterrein, werkplaats en magazijn te vervangen. Via, via, kwam Paul in contact met Bart Vinck van SD Producties, gevestigd in hetzelfde dorp, Nieuw Bergen.

Ik ben nu typisch zo’n ondernemer die beslist op basis van vertrouwen en gevoel, zegt Paul Peters. Misschien soms wel een lastige en kritische klant, maar ik wil gewoon goed advies, duidelijke antwoorden en heldere argumenten. Bart Vinck is naast een hele aardige man, ook een heel kundige vakman, die zijn vak goed verstaat.

De verlichting van onze werkplaats was hoognodig aan vervanging toe. Onze werkplaats is zes meter hoog en de 256 vierkante meter vloeroppervlakte moet goed verlicht zijn. Wij repareren en onderhouden ons wagen- oplegger- en materieelpark namelijk helemaal zelf. Bart is ook een fijne vent als het gaat om communicatie en nauwkeurig werken. Er zijn vier lichtstraten gemaakt met 14 LED tl’s van 8000 lumen en 2 LED tl’s van 6000 lumen. Echt in drie dagen tijd zijn alle elektrokabels vanaf de schakelaars vervangen. Ik heb zelf ook een dagje meegeholpen met Bart, en het is allemaal precies geworden zoals ik het wilde hebben.

Nu beschikt ons bedrijf over milieuvriendelijke en duurzame LED verlichting, want ik vind maatschappelijk verantwoord ondernemen ook een heel belangrijk onderwerp in onze bedrijfsvoering. Bart heeft me absoluut doen inzien dat er heel veel verschillen zijn op het gebied van LED verlichting, zodat ik de juiste beslissing heb kunnen nemen. Ik kan elk bedrijf adviseren om Bart te betrekken bij vraagstukken over dit onderwerp.

Op de afbeelding hierboven staat Bart Vinck van SD Producties uit Nieuw Bergen. Dé specialist op het gebied van licht, geluid en elektrotechniek. SD Producties levert producten, reparaties, onderhoud en diensten voor o.a. : glastuinbouw, zwembadentechniek en de industrie.

SD Producties
Bart Vinck
Kriekstraat 18
5854 GE Nieuw Bergen

Telefoon : 06-53375543

E-mail : info@sdproducties.nl
Website : www.sdproducties.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.