Leuke samenwerking in beeld tussen SD Producties uit Nieuw Bergen en zwembad ’t Hoogkoor Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Er wordt flink verbouwd in en rondom zwembad ’t Hoogkoor Boxmeer zodat iedereen er weer kan zwemmen met ingang van 28 augustus 2017.  Het zwembad de kleedkamers en het horeca gedeelde zijn tijdens de zomervakantie helemaal gemoderniseerd en sfeervol ingericht voor de gebruikers.  

’t Hoogkoor Boxmeer wordt geëxploiteerd door Optisport. Exploitant van ongeveer 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Hiermee is Optisport marktleider in Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura).

 

Bart Vinck links en Roy Pauwels rechts op de foto testen samen de sfeervolle discoverlichting voor de opening.

Locatiemanager Roy Pauwels van Optisport heeft voor de aanschaf en installatie voor het licht en geluid Bart Vinck van SD Producties uit Nieuw Bergen ingeschakeld. SD Producties is specialist op het gebied van licht, geluid en techniek. Voor het disco zwemmen in het zwembad zijn maar liefst vier vochtbestendige luidsprekers geplaatst met een vermogen van 500 Watt. De speakers zijn bevestigd aan goedgekeurde beugels en zijn voorzien van een extra val bescherming.  De discoverlichting bestaat uit verschillende kleuren ledverlichting gemonteerd op een mobile constructie zodat de discolampen zowel in het zwembad en in het horeca gedeelte gebruikt kunnen worden. Middels mengpanelen kan het geluid eenvoudig geschakeld worden over de verschillende ruimtes. Dit is met name ook handig tijdens diploma uitreikingen, lessen en overige boodschappen die de bezoekers over de speakers kunnen horen.

 

Lees hier het artikel over SD Producties tijdens het installeren van LED verlichting in een bedrijfshal, want Bart is van alle markten thuis.

SD Producties
Bart Vinck
Kriekstraat 18
5854 GE Nieuw Bergen

Telefoon : 06-53375543

E-mail : info@sdproducties.nl
Website : www.sdproducties.nl

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.