Presenteer ook je bedrijf op de Business Beurs Boxmeer

Word ook wereldberoemd in jouw regio.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Een van de meest persoonlijke manieren om je bedrijf te presenteren aan het grote publiek, is om deel te nemen aan een beurs. Het grootste voordeel om deel te nemen aan een regionale beurs is dat iedereen al iets met elkaar gemeen heeft, vanwege de regio. Op regionale beurzen tref je vaak ondernemers die je wel van gezicht kent, maar nog nooit echt gesproken hebt. En, er is altijd wel iemand die iemand kent om je verder te introduceren bij andere bedrijven in de regio.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé beurs om jezelf, je bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen. Je kunt positie innemen door meer naamsbekendheid te genereren, samenwerkingen aan te gaan en presenteren, wat je graag wilt promoten. Maar, misschien ben je op zoek naar kennis, informatie, expertise of personeel? Op de Business Beurs Boxmeer vind je het allemaal.

Voordelen:
✔ Gezellige regionale sfeer
✔ Heerlijke streekproducten
✔ Keigave mede exposanten
✔ Regionaal zakelijk publiek
✔ Interessante presentaties

Profiteer direct van:
✔ Betaalbare beursdeelname voor je stand
✔ Gratis parkeergelegenheid voor je relaties
✔ Gratis twee consumpties voor je relaties
✔ Gratis entreekaarten voor je relaties
✔ Gratis publiciteit op de Maasvallei site voor jouw bedrijf

Wie wat waar hoe en wanneer?
Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 organiseert Maasvallei de Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur. Bekijk de plattegrond om een mooi plekje uit te zoeken en de exposantenlijst om te zien wie er allemaal al meedoen.

Indien je ook  interesse hebt om deel te nemen, kunt je door onderstaand formulier in te vullen, vrijblijvend aanmelden zodat wij je een passende offerte kunnen aanbieden.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Maasvallei Business Beurs Boxmeer
Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.