Procyon Networks uit Venray zorgt voor WiFi tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer

Bezoek Stand 56 van Procyon Networks BV tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer en vraag uw gratis WiFi code aan.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VENRAY – Net als in 2015, 2015 en 2016 sponsort Procyon Networks ook dit jaar weer het gratis snelle en veilige WiFi-netwerk op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018.

Procyon Networks is een pragmatisch en a-typisch ICT-bedrijf uit Venray dat al 18 jaar oplossingen op maat biedt aan vitale organisaties in de Benelux.

Nieuwe netwerken aanleggen, herontwerpen, deze monitoren en/of op locatie de IT-medewerkers van de opdrachtgever trainen, een sterk team van senior netwerk engineers heeft altijd heldere oplossingen die u tijd en geld kunnen besparen.

Met een persoonlijke benadering kijken zij naar netwerken – draadloos of bekabeld – van logistieke ondernemingen, ziekenhuizen, overheids- en onderwijsinstellingen.

In de regio werkt Procyon Networks onder andere voor Scholengroep Dynamiek uit Horst, Flex Logistiek uit Venlo, OTTO, Bouwmij Janssen en Gemeente Venray uit Venray.

Netwerken met een hoge beschikbaarheid en verspreid over meerdere locaties behoren tot hun specialismes. Bovendien is Procyon Networks vendor neutraal, dat maakt dat er altijd de juiste keuze wordt gemaakt uit ’s werelds beste hardware leveranciers.

Op welk punt u ook in de life cycle van uw netwerk zit, het dient betrouwbaar, toekomstbestendig en efficiënt te managen te zijn. Al is het maar voor een 2-daags event op een externe locatie zoals op de Maasvallei Business Beurs in Boxmeer.

“In 2014, 2015 en 2016 hebben wij ook het gratis WiFi netwerk voor de Maasvallei Beurzen mogen verzorgen. En voor de komende Maasvallei Business Beurs Boxmeer, willen wij de exposanten, deelnemers en bezoekers dolgraag laten ervaren hoe goed wij zijn met WiFi technologie. Wij zorgen ervoor dat iedereen op de Maasvallei Beurs de beschikking krijgt over een stabiel, supersnel en beveiligd WiFi netwerk. Wij bieden voor de beurs een open WiFi verbinding zonder codes. Bezoek ons in stand nummer 56 om kennis te maken en voor meer informatie.”

 Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Procyon Networks, kunt u contact opnemen met:

Procyon Networks BV

Keizersveld 43
5803 AM Venray

Telefoon : 0478-568586

Email : sales@procyon.nl
Website : www.procyon.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.