Nestwerk, een actieve broedplaats voor ambitieuze ondernemers in het Land van Cuijk

Bezoek stand nummer 7 van de broedplaats voor ondernemers, nestwerk, tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

actieve broedplaatsBOXMEER – Actieve broedplaats. – Het begon allemaal met een simpel bericht op LinkedIn: “Wie wil er een bureautje huren in het Land van Cuijk samen met andere leuke mensen?” Marnick Menting – zelf ZZP’er – was het forensen naar Eindhoven waar hij een werkplek had nogal beu. En alleen achter de keukentafel kruipen, leek hem weinig inspirerend. Menting was niet de enige kleine ondernemer op zoek naar een plek, bleek direct. De één wilde achter de keukentafel vandaan. Voor een ander kon de zolderkamer echt niet meer.
Zo kwamen er via-via al snel meer mensen bij en was NESTWERK geboren. Samen met Rob Willems vormt Menting het bestuur van Stichting Nestwerk, een actieve broedplaats voor ambitieuze ondernemers in het Land van Cuijk. Een gezamenlijk ‘NEST’ zeg maar, waar ieder zijn eigen bedrijf runt en we kunnen sparren over de dagelijkse uitdagingen van het ondernemerschap. We houden elkaar scherp, lunchen samen en leren van elkaars ervaringen. Thuis of ergens in je eentje in een andere ruimte zit je als starter of klein bedrijf toch een beetje op een eiland. Niet heel inspirerend en ook niet behulpzaam om je bedrijf verder te krijgen.

Starters of bedrijfjes kunnen in ons ‘NEST’ voor kortere of langere tijd een vaste werkplek huren in een moderne, professionele omgeving, een uurtje gratis aan de slag op een flexibele plek en aanschuiven bij diverse workshops. Los van die werkplek en events is het vooral een ondernemers-nest waar we dagelijks broeden op nieuwe ideeën, leuke dingen ondernemen voor onze klanten en elkaar verder helpen en inspireren. Noem het een bedrijfsverzamelgebouw 2.0. Een onder- nemerscentrum. Een Co-work plek. Wij noemen het NESTWERK.

NESTWERK beperkt zich overigens niet alleen tot de aangesloten ondernemers. We werken veel samen met andere partijen in de regio. Met OndernemersLift+ bijvoorbeeld. En met de Rabobank, die ons helpt om naams- bekendheid en netwerk op te bouwen. Er komen nogal wat ambitieuze (startende) ondernemers zoals als wij bij de Rabobank over de vloer natuurlijk. Inmiddels is Menting alweer ruim 7 jaar als ondernemer bezig. “Ik geniet er elke dag van. Mijn tip? Begin als starter zo snel mogelijk met leren verkopen. Die website, bedrijfsauto of dat mooie bureau komt later wel. Verkoop is een ontzettend belangrijk onderdeel van je bedrijf. Stap achter je laptop uit en ga naar buiten!”

Meer weten? Bezoek Nestwerk op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 7. Download hier uw gratis toegangsbewijs. De beurstijden zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Stichting Nestwerkactieve broedplaats
Erflanden 4
5831 ZA Boxmeer

E-mail : info@nestwerk.nl
Website : www.nestwerk.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.