Maak kennis met de Bitterballenborrel Land van Cuijk tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer

Bezoek stand 41 van de Bitterballenborrel Land van Cuijk tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – De Bitterballenborrel Land van Cuijk is sinds anderhalf jaar actief in de regio en het netwerk groeit gestaag. Het netwerk is in het leven geroepen om regionale ondernemers en bestuurders op een laagdrempelige manier in contact te brengen met elkaar. 

De Bitterballenborrel Land van Cuijk is een keigave netwerkgelegenheid om in contact te treden met andere ondernemers uit de regio. Er zijn  elke maand weer interessante thema’s, sprekers, presentaties en mooie onderwerpen om over te netwerken.

Op donderdag 18 oktober 2018 tussen 17:00 uur en 20:00 uur bent u van harte welkom om gezellig te komen netwerken op de Bitterballenborrel in Restaurant de Witte Brug aan de Sint Anthonisweg 63 in Boxmeer. Aanmelden kan hier.

Tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer staat het team van Bitterballenborrel Land van Cuijk in stand nummer 41 voor u klaar om al uw vragen over het netwerk te beantwoorden. Proef de sfeer en de bitterballen op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 op de beurs. Bestel hier uw gratis toegangskaarten.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op donderdag 18 oktober van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Restaurant de Witte Brug in Boxmeer.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd