Boxmeerse ondernemer Chris Jordans aan het woord over de Maasvallei Beurs

Dit jaar staan we in stand nummer 50 tegenover stand 48 van Tesla.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Chris Jordans

BOXMEER – Sinds enkele jaren sponsort Chris Jordans, van het gelijknamige bedrijf Jordans Sign & Promotion uit Beugen de Maasvallei Netwerk beurzen met LED-Reclame op de reclamezuilen in de Gemeente Boxmeer en op de achtergrond met ondersteunende zaken die nodig zijn.

Chris Jordans: “Wij werken lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal. Jordans Sign & Promotion levert zichtbare marketing materialen voor o.a. : Voertuigreclame, Buitenreclame, Indoor Signing, Beurs en Presentatiemateriaal, Interieur Styling, Glastinten, Bedrijfskleding, Promotiematerialen, Relatiegeschenken, Digitale reclame, Display systemen en praktisch alles wat met visuele marketing te maken heeft.

Daarom vind ik het belangrijk om met mijn bedrijf zelf ook goed zichtbaar te zijn in de regio en een actieve rol te spelen bij lokale initiatieven zoals de Maasvallei Beurs. We zijn al jaren lid van Maasvallei Bedrijven omdat we daar online het bedrijfsnieuws van de andere ondernemers uit de regio kunnen volgen. En we slaan geen Maasvallei beurs over, want je komt altijd wel weer bekende en onbekende ondernemers tegen op de beursvloer.

Dit jaar staan we in stand nummer 50 tegenover stand 48 van Tesla. Gaaf om te zien dat ook bedrijven van buiten de regio belangstelling hebben in de Boxmeerse ondernemingen. Ik vind dat de organisatie een mooie beurslocatie heeft geregeld, gave mede-standhouders heeft weten op te trommelen en op marketing gebied, goed adverteert in de regionale bladen. Daarom geef ik deze beurs op voorhand al twee dikke duimen, want ik heb er alle vertrouwen in dat we hier gezamenlijk twee mooie beursdagen gaan neerzetten met z’n allen.

Chris Jordans
Jordans Sign & Promotion is opgericht in 1982 en het team bestaat uit 8 trouwe medewerkers waarvan enkele al 15 tot 25 jaar in dienst zijn.

Wij ondersteunen de marketingacties met reclame op de digitale LED- zuilen in de gemeente Boxmeer, zodat iedereen straks op de hoogte is van deze mooie beurs.

De gratis toegangskaarten voor de beurs, inclusief twee gratis consumptiebonnen zijn hier te downloaden.

Bekijk hier de plattegrond en hier de exposantenlijst.

Mede exposanten die nog op zoek zijn naar promotionele rolbanners, beursvlaggen, relatiegeschenken of andere materialen voor hun stand, willen wij graag verrassen met hele speciale aanbiedingen. Neem voor vragen gerust contact met ons op. En graag tot ziens op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018.”

Jordans sign & promotion
Chris Jordans
Transportcentrum 11
5835 CT Beugen

Telefoon : 0485-362424

E-mail : info@jordans.nl
Website : www.jordans.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.