Zondag 8 april 2018 open dag gezamenlijke zorgverleners in Medipoort aan de Spinding in Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MedipoortCUIJK –  Zondag 8 april 2018 van 11:00 uur tot 14:00 uur opent Medipoort de deuren voor het publiek. Op interactieve wijze kunnen bezoekers kennismaken met wat de verschillende zorgverleners allemaal doen in het voormalige bank-gebouw aan de Spinding in Cuijk.

“Onze cliënten informeren vaak naar wat voor andere bedrijven er nog meer in Medipoort zitten”, vertelt Sjors Hofmans van Fysiotherapie Hofmans van Benthum. “Tijdens de open dag kun je dit nu ontdekken. Er valt van alles te beleven”, gaat Julius Heijnen van Rebis Kinder Psychiatrisch Centrum verder. “Zo kun je bij de fysio verschillende oefeningen doen, bij de podotherapeut wordt een blauwdruk van je voet gemaakt en bij ons gaan we in groepjes aan de slag.”

Volgens Marlous van Megen van de Cuijkse Psychologen Praktijk is de open dag geschikt voor alle leeftijden. “De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of juist creatief aan de slag met tekeningen en kleurplaten.” “Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de innerlijke mens”, lacht Heidi van Werkhoven (Logopediepraktijk H.J. van Werkhoven – Spronk). “En dat helemaal in lijn van ons centrum.” Er is een lift aanwezig, zodat de open dag ook geschikt is voor allen die minder mobiel zijn.

In Medipoort zijn verschillende zorgpartijen geclusterd op één locatie. Naast de hierboven genoemde bedrijven, zijn dat Huisartsenpraktijk Traverse, Apotheek Cuijk, Stichting Pantein, Indigo, Psychotherapie De Haas, Baseline Diëtisten, Prikpost Canisius Ziekenhuis, Dermediq, Podotherapie Hermanns, Relatie- en gezinstherapie Relatief en Mardett Hypnose Therapie.

Open dag Medipoort

8 april 11.00 – 14.00 uur

Spinding 13,
5431 SN Cuijk

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.