YourVitalBody groeit en bloeit door op de nieuwe locatie in Boxmeer

Bezoek stand 46 van YourVitalBody bedrijfsmassage tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer!

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Sport- zorg- en massagepraktijk YourVitalBody timmert na drie en een half jaar ondernemen nog hard aan de weg. De praktijk groeit en bloeit door op de nieuwe locatie aan de Sint Anthonisweg 2a in Boxmeer. Een toplocatie, want YourVitalBody ligt vlak bij het trein en busstation en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

“We zetten flink door op groei, bloei en ontwikkeling op basis van persoonlijke wensen van onze klanten.”, zegt Karin Starkenburg trots. Op onze nieuwe locatie kunnen we voorlopig goed uit de voeten en hebben we een hele plezierige samenwerking met onze buren Donna Vitale Boxmeer.  Dit jaar ligt onze focus op nek, schouder en stressgerelateerde spanningsproblemen bij mensen.

Wij hebben alle kennis, kunde en expertise in huis, om mensen in een korte tijdspanne van deze nare problemen af te helpen, maar ook de oplossingen om deze in de toekomst te kunnen voorkomen.

In drie weken tijd van uw stressgerelateerde problemen af?
Deze nieuwe therapie bestaat uit een wekelijkse behandeling van een uurtje bij ons in de praktijk. Eenvoudige thuisoefeningen van vijf tot tien minuten per dag. En twee keer een uurtje bewegen in een bosrijke omgeving. Ondersteund met vragen en antwoorden lijstjes kunnen wij deze therapie voor iedereen laten werken, naar zijn of haar kunnen.

Tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer gaan wij onze medewerkers en diensten presenteren in stand nummer 46 aan de andere exposanten en bezoekers. En net als vorig jaar op de Maasvallei Beurs in Venray, kunnen de mensen zelf ervaren hoe fijn onze diensten, producten en behandelingen zijn op onze massagetafel.

“Karin Starkenburg: Naast mijn NGS Registratie ben ik ook SCAS-gecertificeerd sportzorgmasseur, Official ZessionPowerwalk trainer en volg ik doorlopend workshops, cursussen en trainingen om mijn vakkennis en kunde up to date te houden.”

Lees hier een eerder artikel van YourVitalBody op de Maasvallei site en bekijk de foto’s van Marion op de massagetafel.

YourVitalBodyyourvitalbody-groeit-en-bloeit-door-op-de-nieuwe-locatie-in-boxmeer
Karin Starkenburg
Sint Anthonisweg 2a
5831 AE Boxmeer

Telefoon : 06-29297161

E-mail : karin@yourvitalbody.nl
Website : www.yourvitalbody.nl
Like onze Facebook Pagina : YourVitalBody

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd