YourVitalBody uit Boxmeer geeft sportmassages tijdens de Maasvallei Expo 2017 te Venray

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Gediplomeerd sportmasseur Karin Starkenburg van YourVitalBody uit Boxmeer geeft tijdens de Maasvallei Expo in Venray massages aan bezoekers, deelnemers en exposanten. “Mensen die last hebben van vermoeide benen door het lange staan, spierpijn hebben door het opbouwen van de stand of te kampen hebben met stramme spieren, zijn van harte welkom bij mij op de massagetafel om snel van de klachten af te komen, zegt Karin.”

Een sportmassage levert een bijdrage aan het algemeen welbevinden, er ontstaat een verdieping van de ademhaling. Door het vrijkomen van het stofje oxitocine, door de massage, zult u zicht rustiger en prettiger gaan voelen. Het geeft een verlaging van het stresshormoon cortisol. Door sportmassage bij Yourvitalbody voel jij je actiever, vitaler en sterker!

Naast mijn NGS Registratie ben ik ook SCAS-gecertificeerd sportzorgmasseur, Official ZessionPowerwalk trainer en volg ik doorlopend workshops, cursussen en trainingen om mijn vakkennis en kunde up to date te houden.

Wij doen mee aan de Maasvallei Expo om in beeld te komen bij werkgevers, want sportmassages dragen bij aan de vitaliteit van medewerkers. Fitte en vitale medewerkers presteren optimaal en daarnaast geef ik ook advies en bewegingsoefeningen en werk preventief ter voorkoming van blessures. Met onze mobile massagetafel kan ik ook gemakkelijk naar de bedrijven toe.

“Op dinsdag 31 oktober,woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 verwelkomen wij U graag op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in onze stand 52 nabij het netwerkpodium zie plattegrond.”

YourVitalBody
Karin Starkenburg
Sint Anthonisweg 2a
5831 AE Boxmeer

Telefoon : 06-29297161

E-mail : karin@yourvitalbody.nl
Website : www.yourvitalbody.nl
Like onze Facebook Pagina : YourVitalBody

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd