Workshop Paasstukjes maken bij Tuincentrum Bull

Stel ook jouw eigen Paasstukje samen bij Tuincentrum Bull in Beuningen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

PaasstukjesBEUNINGEN – In aanloop naar de Pasen biedt Tuincentrum Bull in Beuningen, creatieve workshops aan om zelf sierlijke paasstukjes te maken voor de paasdagen. Deze workshops vinden plaats in het Tuincentrum aan de Van Heemstraweg 82 in Beuningen.

Er is plek voor maximaal 20 personen per workshop dus meldt u dus snel aan.

  • Vrijdag 5 april 18:30 – 21:00
  • Zaterdag 6 april 13:00 – 15:30
  • Vrijdag 12 april 18:30 – 21:00
  • Zaterdag 13 april 13:00 – 15:30

De kosten van de workshop bedragen €25,00. Betaling kan vooraf aan de kassa of per bankbetaling. U kunt niet meer annuleren zodra u ingeschreven hebt. Tijdens de workshop staat voor iedere cursist een bak met de benodigde materialen gereed. Het voorbeeld is dan ook beschikbaar zodat u op de afbeelding kunt zien wat het eindresultaat wordt. De cursus is onder begeleiding van Marion, een ervaren bloemsierkunstenaar uit Ewijk. Het Tuincentrum zorgt tevens voor een hapje en een drankje tijdens de workshops Paasstukjes maken.

Wilt u meedoen aan deze workshop ben er dan snel bij en meld u aan via de mail. info@tuincentrumbull.nl met het onderwerp “Aanmelden workshop pasen”. Of kom langs in de winkel en meld u aan bij de kassa.

Tuincentrum Bull heeft een groot assortiment aan groenproducten voor in en rond het huis. Allemaal prachtige artikelen voor een scherpe prijs en van uitstekende kwaliteit. Op zoek naar mooie planten of decoraties voor uw huis of tuin? Dan bent u bij Tuincentrum Bull aan het juiste adres. Laat u inspireren op onze interieur-afdeling en breng uw huis, terras of tuin in de sfeer waarvan u houdt. Na een bezoek aan Tuincentrum Bull kunt u direct aan de slag; u vindt alle benodigde producten en materialen bij Tuincentrum Bull. Natuurlijk kunt u bij ons ook tuinmeubelen kopen, om in de zomer optimaal te kunnen genieten van uw tuin of terras.

Tuincentrum BullPaasstukjes
Van Heemstraweg 82
6641 AG Beuningen

Telefoon : 024-677 21 93

E-mail : info@tuincentrumbull.nl
Website : www.tuincentrumbull.nl
Facebook : Tuincentrum Bull

Maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.