Word jij onze nieuwe SNS Klantadviseur in Boxmeer, Groesbeek of Bemmel?

#We’re hiring! Als klantadviseur ben je hét gezicht van SNS in jouw winkel. 

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

klantadviseur-in-boxmeer-groesbeek-of-bemmelAls klantadviseur ben je hét gezicht van SNS in jouw winkel. Je beantwoordt vragen van klanten en adviseert over producten en dienstverlening van SNS. Daarnaast benader je (potentiële) klanten actief via de telefoon. Je bent creatief in het bedenken van acties om nieuwe klanten aan te trekken. Bij complexe financiële vraagstukken verwijs je de klant door naar de financieel adviseur. Door jouw enthousiasme ben je in staat om klanten te verrassen en voor lange termijn aan SNS te verbinden.

Het werk als klantadviseur is echt anders dan bij andere banken. Wij willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zelf beslissingen nemen in het belang van je klant. Wij geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat vragen wij van jou?
✔ MBO+/HBO werk- en denkniveau
✔ Commerciële drive
✔ Diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier is een pre, geen must. Wel een must om deze diploma’s binnen een jaar te halen.
✔ Daarnaast de bereidheid om WFT Hypotheken en WFT Vermogen te behalen
✔ Gastvrijheid
✔ Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een pre
✔ Affiniteit met internettechnologie en in staat een klant wegwijs daarop te kunnen maken.
✔ Ervaring met geautomatiseerde systemen.
✔ Klantgerichtheid
✔ Flexibiliteit t.a.v. werken op koopavond en zaterdag

Jouw competenties.
Als Klantadviseur ben je flexibel en heb je een groot aanpassingsvermogen. Je bent ondernemend, en hebt een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om veel afwisseling te hebben binnen je functie in omgeving, taken en collega’s. Als Klantadviseur ben je resultaatgericht en proactief. Je kunt goed zelfstandig werken, bent gastvrij en je hebt een passie voor de klant.

klantadviseur-in-boxmeer-groesbeek-of-bemmel

Wat bieden wij?
Een leuke baan, veel klantencontact, ruimte tot creativiteit, ontwikkelingsmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en je klant. Na een gedegen opleiding wordt je ingezet in onze winkels in Bemmel, Boxmeer en/of Groesbeek. In deze functie komt het regelmatig voor (maximaal 2 maal per maand) dat je op zaterdag (van 10:00 uur tot 17:00 uur) en op de koopavonden werkt.

Solliciteren?
Stuur jouw motivatie, voorzien van CV per mail naar berend.tissen@sns.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berend Tissen, telefoonnummer 06-12880418.

SNS Bank Bemmel
Doctor Poellstraat 2c
6681 BV Bemmel
Telefoon : 030-6330000

E-mail : SNSbank.Bemmel.nl
Website : www.snsbank.nl

SNS Bank Boxmeer
Steenstraat 65
5831 JC Boxmeer
Telefoon : 030-6330000

E-mail : SNSbank.Boxmeer.nl
Website : www.snsbank.nl

SNS Bank Groesbeek
Dorpsstraat 20
6562 AB Groesbeek
Telefoon : 030-6330000

E-mail : SNSbank.Groesbeek.nl
Website : www.snsbank.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.