Wolfs Traprenovatie presenteert zich op de Maasvallei Beurs Boxmeer

Bezoek Wolfs Traprenovatie in stand nummer 21 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Wolfs Traprenovatie

MILL – Vanuit Mill runnen Gerrie en Ine Wolfs sinds 2004 het bedrijf Wolfs Traprenovatie, dat gespecialiseerd is het renoveren en bekleden van trappen. Bij Wolfs Traprenovatie staan kwaliteit, veiligheid en garantie voorop. Om deze service te waarborgen is Wolfs aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen).

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie
Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op.

 

Iedere trap en elk interieur is anders. Een traprenovatie is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur.

Wolfs Traprenovatie

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Meer weten? Bezoek Wolfs Traprenovatie op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 21. Download hier uw gratis toegangsbewijs. De beurstijden zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Wolfs Traprenovatie
Gerrie en Ine Wolfs

Telefoon 0485 – 455 503

E-mail :  info@wolfstraprenovatie.nl
Website : www.wolfstraprenovatie.nl
Facebook : Wolfs Traprenovatie

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.