Wie verdient volgens het publiek de Ondernemersprijs?

Is het Erik Lanting van H&P supermarkt, Geert Meulensteen van Mola of Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding?

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

OndernemersprijsCUIJK – Ondernemersprijs. – Wie verdient volgens jou de Ondernemersprijs? Vanaf nu kan er gestemd worden op de genomineerden. Wie sleept de publieksprijs in de wacht? Is het Erik Lanting van H&P supermarkt, Geert Meulensteen van Mola of Renske van den Berg van Renske Natuurlijke Diervoeding? Niet alleen de stembussen zijn geopend; vanaf nu kunnen ook kaartjes voor de Ondernemersavond op vrijdag 2 november worden gekocht.

De Ondernemersavond vindt plaats op vrijdag 2 november van 19.30 tot 01.00 uur in Schouwburg Cuijk. Het belooft weer een bijzondere avond te worden waarbij het publiek wordt verrast door spectaculaire optredens. Laat je niet alleen entertainen, maar ook inspireren. De drie genomineerden hebben allemaal een bijzonder verhaal. Wie van hen sleept de jury- en of publieksprijs in de wacht? En laten we de bekendmaking van de prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap niet verwachten… Welke ondernemer of onderneemster wordt in de zaal verrast?

Opmerkelijk Ondernemerschap
De Ondernemersprijs is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de kalender in ondernemersland. De Ondernemersavond – die jaarlijks plaatsvind op de eerste vrijdag van november in Schouwburg Cuijk – is daarbij het hoogtepunt. Op 2 november worden de genomineerden tijdens een indrukwekkend programma in het zonnetje gezet. Zij maken dan kans op de jury- en of publieksprijs. Verder wordt één gast tijdens de avond verrast; hij of zij sleept de prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap in de wacht…

De genomineerde ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn voor de zomer bekendgemaakt. Nu de stembussen geopend zijn, stellen we ze nogmaals aan je voor.

Erik Lanting:
Erik Lanting is de eigenaar van H&P Supermarkt in Siebengewald. In september neemt deze winkel zijn intrek in een spiksplinternieuw gebouw aan de Gochsedijk, waarin beleving een belangrijke rol speelt. Erik is sinds 2006 werkzaam in Siebengewald. Hij verruilde het Oosten des lands voor deze regio, omdat hij bewust op zoek was naar een supermarkt aan de grens waar hij als ondernemer alle vrijheid had. Inmiddels weten de Duitse consumenten hem dagelijks te vinden voor koffie, blikjes en medicijnen. Stem hier voor Erik Lanting.

Geert Meulensteen:
Geert Meulensteen is de eigenaar van Mola in Beugen. In één van de modernste banketfabrieken van Nederland produceert hij per dag honderdduizenden ongebakken, diepgevroren bladerdeegproducten als appelflappen, frikandelbroodjes, croissants en vele andere lekkere bakkerswaren. Het bedrijf werd in de jaren zeventig opgericht door vader Meulensteen. Geert is een echte verbinder, dat zie je aan alles binnen het bedrijf. Van het ruim honderd medewerkers tellende team waarin ieder vol enthousiasme samenwerkt tot aan het product waarin ambacht, innovatie en vakkennis samen worden gebracht. Stem hier voor Geert Meulensteen.

Renske van den Berg:
Renske van den Berg is de bedenkster en hét gezicht van Renske Natuurlijke Diervoeding BV in Cuijk; leverancier van honden- en kattenvoer in binnen- en buitenland. 25 jaar geleden begon ze dit bedrijf samen met haar man Jan, maar inmiddels is het een écht familiebedrijf geworden waarin haar drie kinderen ook een belangrijke rol in spelen. Renske is een betrokken onderneemster. Zelfs nu ze 64 is, studeert ze nog dagelijks. Ze wil alles weten over (dieren)voeding, zodat ze dit kan vertalen naar haar producten. Stem hier voor Renske van den Berg.

Ga voor kaartjes naar www.deondernemersprijs.nl.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.