Werken bij Duijd fiscalisten te Bemmel

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Werken bij Duijd fiscalistenBEMMEL – Werken bij Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven fiscalist voor 24 tot 40 uur per week.

Wie?
Je bent universitair geschoold en je hebt voldoende ervaring opgedaan in de aangiftepraktijk. Je ondersteunt je fiscale collega’s met advisering en deze afwisseling vind je prettig. Je wilt jezelf verder ontwikkelen in de adviespraktijk. Met de klant aan tafel. Minder ondersteunend en meer zelfstandig. Je werkt graag in een klein team. Als je lid bent van het Register van Belastingadviseurs is dat een pré.

Wat?
Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een enthousiaste en kritische fiscalist. Een fiscalist die zich wil ontwikkelen en verder wil groeien. Je zult samen met een collega fiscale adviestrajecten begeleiden. Je hebt contact met de klant, de belastingdienst en de boekhouder of accountant. Daarnaast verzorg je eenvoudige en complexe aangiften. Afhankelijk van jouw ambitie groei je naar een andere rol in het team of word je in jouw huidige rol de allerbeste. Het belangrijkste is dat jij lol hebt in wat je doet. Daar worden wij, jouw collega’s, maar zeker ook onze klant enthousiast van.

Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is onze klanten de beste oplossing voor hun vraag te bieden. Dat doen we in begrijpelijke taal. Onze klanten zijn erg tevreden over onze dienstverlening en onze manier van communiceren.

Waar?
Het fiscale adviesbureau bestaat ruim zeven jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor cliënten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Zonodig ondersteunen wij cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duijdelijker.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Neem voor vragen over werken bij Duijd Fiscalisten gerust contact op met Dennis of Jan.

D.C.H. (Dennis) Heijmink RB
dennis@duijdfiscalisten.nl

J. (Jan) van Esch RB
jan@duijdfiscalisten.nl

Duijd Fiscalistenduijd fiscalisten bemmel
Houtakker 36
6681 CW Bemmel

Telefoon : 0481-820998

E-mail : info@duijdfiscalisten.nl
Website : www.duijdfiscalisten.nl

Lees hier meer artikelen over Duijd Fiscalisten op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.