Weren Interieurprojecten uit Boxmeer levert maatwerk

BOXMEER – Weren Interieurprojecten is opgericht in 2002 en we hebben ervaren interieurbouwers vast in dienst, zegt ondernemer Ton Weren uit Boxmeer. Zijn bedrijf staat op de Maasvallei Netwerkbeurs op 21 en 22 juni in Cuijk.

Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers werken uitsluitend met professionele en moderne apparatuur in onze ruime werkplaats. Door de combinatie van vakkennis en de juiste machines weten wij elk interieur op een smaakvolle wijze vorm te geven. Hierbij staan de wensen van de klant centraal.

Wij adviseren onze klanten niet alleen bij de keuze van het ontwerp, maar denken vooral met hen mee over materiaalgebruik en de manier waarop de inrichting het beste tot zijn recht komt binnen hun praktijk, kantoor of huis. De realisatie van een interieur wordt aan hand van een overzichtelijke planning uitgevoerd zodat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Bovendien weet de klant zo precies waar hij aan toe is.

Weren Interieurprojecten heeft sinds drie jaar een nieuw bedrijfspand op industrieterrein Saxe Gotha te Boxmeer met 600 vierkante meter vloeroppervlakte. Een modern ruimte met werkplaats, kantoren, kantine, maar ook een speciale showroom om mensen te ontvangen en iets te laten zien.

Wij hebben zakelijke en particuliere klanten. Voor de zakelijke klanten maken wij bijvoorbeeld het interieur voor praktijkruimtes, kantoren, recepties en ook winkelinrichting. Voor de particuliere klanten moet u denken aan slaapkamers, badkamers, keukens en woonkamers. Typerend is dat wij onze klanten echt maatwerk bieden. Onze klanten vragen een bepaalde kwaliteit en hebben specifieke wensen, die wij voor ze realiseren.

 

Weren Interieurprojecten
Ton Weren
Saxe Gothastraat 3
5831 AX Boxmeer

Telefoon : 0485-371868

E-mail :    info@weren.nl
Website : www.weren.nl

Print Friendly, PDF & Email