Weren Interieurprojecten Boxmeer bestaat al 15 jaar door duurzame kernwaarden

Onze kernwaarden zijn o.a.: - Eerlijk - Duurzaam - Kwaliteit - Milieuvriendelijk en Service gericht.

Delen wordt enorm gewaardeerd

Weren Interieurprojecten Boxmeer bestaat al 15 jaar door duurzame kernwaardenBOXMEER – Weren Interieurprojecten uit Boxmeer bestaat alweer 15 jaar en het bedrijf blijft met duurzame kernwaarden doorgroeien. Maar wat houden die duurzame kernwaarden nu precies in, want het bedrijf geniet toch al een prachtige reputatie in de regio?

Ton Weren legt uit:

Onze kernwaarden zijn eigenlijk heel logisch opgebouwd en verifieerbaar.

Een klant die bij ons in de showroom komt voor een keuken, zoekt maatwerk, iets speciaals van hoge kwaliteit wat nergens te koop is. Samen met de klant onderzoeken we de wensen, functionaliteit, modules, materialen, kleuren en apparatuur. Vanaf het idee tot de montage, adviseren wij de klant eerlijk over de mogelijkheden, levertijd, prijs, kwaliteit en duurzaamheid van de keuken. Zelf vind ik het altijd prettig als onze klanten van a tot en met z duidelijkheid hebben, weten wat ze kunnen verwachten en niet voor verrassingen komen te staan, door wat voor reden dan ook.

Klanten hebben bij ons ook de zekerheid dat wij werken met milieuvriendelijke en fairtrade materialen van topkwaliteit. Zelfs de lijmen, kitten en verfsoorten die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en ook goed voor onze eigen gezondheid. Dus naast een kwaliteitsdroomkeuken, koopt de klant ook een duurzame keuken, die geheel aan hun wensen en kwaliteitsstaven voldoet. Onbetaalbaar en duur? Integendeel, kwaliteit heeft invloed op de prijs, echter kunnen wij met ons team en onze machines heel efficiënt werken. In die zin is de nieuwe droomkeuken ook een hele betaalbare keuken.

Weren Interieurprojecten Boxmeer bestaat al 15 jaar door duurzame kernwaarden

Zodra de keuken eenmaal is gemonteerd bij de klant en naar volle tevredenheid is opgeleverd, bieden wij naast betrouwbare garantie, ook een hele klantvriendelijke service. Vandaar dat wij via de mond tot mond reclame toch veel nieuw werk mogen aannemen de komende vijftien jaar.

Wij werken voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een kwalitatieve, duurzame en betrouwbare partner voor hun keukens en interieurprojecten.

Neem gerust een kijkje op onze website of bezoek onze showroom om zelf te ervaren wat wij kunnen maken en voor u, betekenen.

Hier leest u eerdere artikelen over Weren Interieurprojecten op de Maasvallei site.

Weren InterieurprojectenWeren Interieurprojecten Boxmeer bestaat al 15 jaar door duurzame kernwaarden
Ton Weren
Saxe Gothastraat 3
5831 AX Boxmeer

Telefoon : 0485-371868

E-mail :    info@weren.nl
Website : www.weren.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd