Wereldwijd gebruiken duizenden gebruikers RetSoft archiefsoftware en documentenbeheer

Bezoek stand 30 van Retsoft Archiefsoftware en documentenbeheer

Delen wordt enorm gewaardeerd

ECHT – RetSoft staat ook dit jaar weer op 7 en 8 november 2018, op de Maasvallei Beurs Boxmeer 2018 om de bezoekers uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van RetSoft software. Met RetSoft zijn organisaties in staat om alle documenten en informatie vanuit één centraal beheerde database te managen.

Vanuit dit informatiehart beveilig je de data, distribueert ze en zijn ze door de zeer geavanceerde OCR uitvoering zeer snel beschikbaar.
De eerste versie van RetSoft werd uitgebracht in 1997, toen bekend als “RetSoft Scans & Sort”. Het was één van de eerste digitale archieven op de markt. In die tijd moest je je eigen zoekwoorden aan scans toevoegen om ze terug te kunnen vinden. Een enorme verbetering op dat moment.

Vanaf het begin in 1997 bleven we investeren in onze software. Functies zoals tekstherkenning en Full Text Search werden toegevoegd. Meer geïntegreerde versies werden ontwikkeld met bijvoorbeeld Microsoft Office. Retsoft werd door de jaren heen uitgebreider door de vele nieuwe functies die we hebben ontwikkeld. Ons doel was en is nog steeds om een systeem te ontwikkelen die het voor onze klanten makkelijk maakt om (belangrijke) informatie snel terug te kunnen vinden.

Nu, zo’n 20 jaar later en meer dan 20 versies verder, wordt RetSoft dagelijks gebruikt door duizenden gebruikers over de gehele wereld en zijn miljoenen documenten gearchiveerd in RetSoft. Wij maken het mogelijk voor bedrijven om sneller te werken en geld te besparen door belangrijke gearchiveerde documenten nooit te verliezen en snel terug te vinden.
Met de ontwikkelde zogeheten Application Programming Interface (API) maakt RetSoft het ook mogelijk om al je documenten (zoals e-mails, Pdf’s, Word/Excel-documenten en CAD-tekeningen) snel, eenvoudig en veilig te beheren en te presenteren binnen andere applicaties.

Directeur Hay van Bilsen geeft de beurslocatie en de opzet van de Maasvallei Beurs, op voorhand al twee duimen.

Dit jaar nog komt RetSoft uit met haar Document Management System (DMS) inclusief versiebeheer en workflow!

Laat je informeren bij stand 30 over RetSoft en hoe dit bij jouw organisatie toegepast kan worden. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

RetSoft B.V.

Bellweg 11
6101 XA Echt

Telefoon : 050 – 301 07 10
Telefoon : 0475 – 411 170

E-mail : info@retsoft.nl
Website : www.retsoft.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd