Vooraankondiging Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken 2017

maasvallei-netwerkdiner-2015-appel-en-moesch-cuijk-sfeer-maasvallei-netwerk

maasvallei-netwerkdiner-2015-appel-en-moesch-cuijk-sfeer-maasvallei-netwerkMAASVALLEI – Op  woensdag 21 en donderdag 22 juni 2017 organiseert Maasvallei Netwerk de Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken in het historische pand “De Beurs” aan de Grotestraat 26 te Cuijk. Dé netwerkbeurs voor ondernemers, bestuurders en specialisten die regionaal bij elkaar in beeld willen komen.

De Beurs kent een rijke historie in Cuijk en omstreken en het pand had in de jaren 20 zelfs nog geen naam. Omdat in die periode de Maas uitgebaggerd werd voor de doorvoer van grotere schepen, bedacht men de naam Schippersbeurs, dat door de lokale bevolking al snel werd ingekort tot gewoon “De Beurs”, waar ook de veehandelaren in die tijd van heinde en verre graag hun zaken deden.

En zo’n honderd jaar later, heeft Maasvallei Netwerk het voorrecht om de Netwerkbeurs te mogen houden in “De Beurs”. Honderden ondernemers kunnen die twee dagen in juni naar hartenlust netwerken onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle en historische ambiance.

 

“Archieffoto van een heel gezellig Maasvallei Netwerkdiner 2016 dat ook werd gehouden in “De Beurs”.

Maasvallei.Net
cropped-logo-maasvallei-netwerk-aangepast.jpg
Organisator Michel Hovenkamp
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Telefoon : 06-26494980

E-mail :    maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email