Vooraankondiging Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Schrijf je in voor de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei Netwerk de jaarlijkse Business Beurs op industrieterrein Saxe Gotha in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. “Het Lion Center is een bedrijfsverzamelgebouw waar interessante bedrijven gevestigd zijn die met elkaar samenwerken.”

De Maasvallei Business Beurs is een jaarlijks event waar organisaties uit de regio’s langs rivier “De Maas” gezamenlijk hun producten en diensten kunnen promoten aan een zakelijk publiek.

Dit jaar wordt de beurs voor de derde keer gehouden in Boxmeer en voor de eerste keer aan de Lionstraat. De hallen worden het hele jaar door gebruikt voor schone opslag, montage en productiewerkzaamheden. Toevallig zijn de hallen net in de week van 5 en 6 november beschikbaar en lenen zich prima om een leuke beurs in te organiseren want alle faciliteiten zijn aanwezig.

De eerste voorbereidingen beginnen al heel goed want iedereen is razend enthousiast dat we de beurs weer in Boxmeer houden en praktisch alle bedrijven rondom de Lionstraat stellen hun parkeerplaatsen beschikbaar voor de bezoekers, zodat de locatie op loopafstand te bereiken is. De bezoekers worden zelfs aan de hand van borden en verkeersregelaars netjes naar hun parkeerplaats geleid voor een optimaal parkeergemak.

De toegang is gratis voor de zakelijke bezoekers die op vertoon van hun visitekaartje of toegangsbewijs de beurs kunnen bezoeken.

Voor de zakelijke bezoekers is de beurs dit jaar super interessant, want er zijn organisaties en bedrijven uit allerlei branches, sectoren, specialismen en werkgebieden vertegenwoordigd. Proef streekproducten, ontmoet branchevertegenwoordigers, bezoek bedrijven, woon netwerkbijeenkomsten bij en luister naar de mooiste presentaties van ondernemers uit de regio.

Aanmelden als exposant is nog mogelijk. PlattegrondExposantenAanmelden.

Maasvallei Netwerk

Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd