Vooraankondiging Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Presenteer ook jouw bedrijf tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Graag informeren wij u via deze weg over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019, want de beurs valt dit jaar op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019. Deze twee daagse beurs vindt plaats in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 op het grootste industrieterrein van de regio, Saxe Gotha.   

Voor bezoekers is de Business Beurs Boxmeer absoluut een zakelijke beleving vanwege de diversiteit van verschillende soorten bedrijven. Bezoekers kunnen heel gemakkelijk gesprekken aangaan met exposanten uit allerlei branches, sectoren, werkgebieden en expertises. Bovendien kunnen de bezoekers gratis parkeren, de beurs gratis bezoeken en genieten van gratis koffie, thee en koekjes om onze Brabantse gastvrijheid te bekrachtigen.

Het volledig ontzorgen van de bezoekers maakt de beurs voor exposanten ook super interessant, want gesprekken onder het genot van een kopje koffie lopen altijd gesmeerd.

Exposanten kunnen hun organisatie optimaal presenteren in hagelwitte stands, afgewerkt met geborstelde aluminium frames. De hallen zijn voorzien van sfeerverlichting en op de vloer ligt voor het eerst dit jaar zeeblauwe vloerbedekking. Daarmee is de basis voor een sfeervol beursklimaat al helemaal gelegd.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk en op een gemoedelijke manier nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé gelegenheid om jezelf, je bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen.

De beurs staat daarom ook in het teken van regionale samenwerkingen.

“Op regionale beurzen tref je naast bekende ondernemers ook ondernemers die je wel kent van gezicht, maar met wie je nog nooit echt gesproken hebt. En er zijn altijd ondernemers in de buurt die jou verder kunnen introduceren bij de andere bedrijven op de beurs.”

Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : dinsdag 5 november 2019 en woensdag 6 november 2019
Tijden : Op beide dagen van 16:00 uur tot 21:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Nieuwsgierig, aanmelden of wilt u meer informatie?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.