Volvo Rutten Groep op Maasvallei Expo Beurs: ‘Wij maken het verschil’

VENLO/VENRAY – De Rutten Groep beslaat met haar vier vestigingen het grootste deel van Noord- en Midden Limburg (Venlo, Weert en Roermond) alsmede een zuidelijk stukje Brabant (regio Boxmeer). Het robuuste, Zweedse automerk Volvo staat centraal.

De Rutten Groep staat binnenkort met een mooie stand op de Maasvallei Expo Beurs in Venray. Sinds de oprichting (in 1984) is het familiebedrijf Volvo Rutten uitgegroeid tot een begrip in de regio. “We willen dicht bij onze relaties staan en houden van open communicatielijnen, hierdoor kunnen onze klanten al onze medewerkers altijd snel benaderen met een vraag of opmerking”, zegt Ward Hermans van Volvo Rutten Venlo.

Vanuit de vier Volvo dealerships zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstelbedrijven en diverse toeleveranciers en partners, allemaal gericht om de klanten het optimale pakket te kunnen bieden.

 

Hermans: “Dankzij dit ‘one-stop-shopping’ principe kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van uw persoonlijke mobiliteit tot het complete zakelijk wagenpark voor uw bedrijf beheren.” Volvo Rutten is uw partner op het gebied van mobiliteit, nu en in de toekomst. Familiebedrijf Volvo Rutten waarborgt de mobiliteit voor haar relaties. “Snel, adequaat en met onze klant écht centraal. Wij maken het verschil!”, aldus Ward Hermans.

Volvo Rutten Telefoon: 077-3961850 Website: www.autobedrijfrutten.nl

Print Friendly, PDF & Email