Vijf jaar Judith Keijzers Eerste Hulp en BHV Trainingen in Cuijk

CUIJK – “Dit jaar bestaat mijn bedrijf alweer vijf jaar”, vertelt Judith Keijzers uit Cuijk. Ik ben geboren en getogen in Cuijk.  Ik ben getrouwd met Nico Keijzers en samen hebben we twee kinderen die inmiddels al het huis uit zijn. In mijn vrije tijd lees ik graag detectives en Karin Slaughter is absoluut mijn favoriete schrijfster. Naast ondernemer ben ik echt een buitenmens en gek op tuinieren. 

Zo’n 20 jaar geleden ben ik begonnen met E.H.B.O. verlenen als vrijwilligster van de E.H.B.O vereniging Cuijk bij sportverenigingen en evenementen. In die zin bestaat mijn bedrijf vijf jaar en zit ik alweer twintig jaar in het vak. Voor de crisis werkte ik parttime als activiteitenbegeleidster in de techniek om kinderen van 8 tot 18 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met technische vakken, zoals houtbewerking, metaaltechniek, materialen- en gereedschappen en elektrotechniek. Daar heb ik trouwens ook de E.H.B.O. opgezet, want dat was nog niet geregeld. In de crisistijd werd mijn functie overbodig en besloot hierdoor om de opleiding tot instructeur te gaan volgen om voor mijzelf te beginnen.

Oriënterend bij de netwerkbijeenkomsten van Maasvallei.Net en de Open Cofee’s ontmoette ik iedere keer weer nieuwe en interessante mede ondernemers die me met tips, adviezen en ervaringen verder konden helpen. Het geeft zoveel voldoening dat je met je eigen bedrijf gewoon zelf je geld kunt verdienen. Als ik zo terugkijk op de afgelopen vijf jaar ben ik echt gegroeid en dat geeft mij heel veel voldoening en energie.

Mensen kunnen bij mij terecht voor een basiscursus EHBO voor de huiselijke omgeving, Uitgebreide EHBO voor evenementenhulpverlening, workshop voor EHBO aan baby’s en kinderen en reanimatietrainingen.

Bij iedere workshop of les verzorg ik ook het oefenen met het verwijderen van een “teek”.

Hiervoor heb je tegenwoordig de Tekenkaart, een praktisch hulpmiddel in de vorm van een bankpas. In de kaart zitten twee uitsparingen om grote of juist hele kleine teken veilig te verwijderen zodat je minder risico loopt om de gevaarlijke bacteriën binnen te krijgen waar je de ziekte van Lyme van kunt krijgen.

En de tekenkaart is prima om je logo op te laten drukken, ideaal dus als presentje vanwege het 5 jarig bestaan van Judith Keijzers Eerste Hulp & BHV Trainingen. Je ziet, ik heb er voldoende in voorraad. Iedereen die zich aanmeldt voor één van de cursussen of workshops, ontvangt tot en met augustus, gratis deze uniek tekenkaart.

Judith Keijzers Eerste Hulp & BHV Trainingen

Aleidestraat 1Logo Judith Keijzers EHBO
5431 GD Cuijk

Mobiel : 06-23239331

E-mail : info@judithkeijzers.nl
Website : www.judithkeijzers.nl

Print Friendly, PDF & Email