VierdaagseFeest Cuijk op zoek naar sponsoren

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Bakker Harrie-Jan Loeffen, Patrick Michiels van Primetime, Dave Aben van Aben Reclame en Patrick Wolfs van PURA Catering.

CUIJK – Comité VierdaagseFeest Cuijk is op zoek naar sponsoren. Met nog een kleine vijf weken te gaan voor de start van het zevendaagse festijn op de Maaskade begint de tijd te dringen. “We zijn op zoek naar ondernemers én particulieren die graag een bijdrage willen leveren, maar met wie we op dit moment nog geen contact hebben”, vertelt voorzitter Ingrid Kloosterman.

“Gelukkig kan het VierdaagseFeest Cuijk altijd rekenen op een grote, trouwe schare sponsoren die ‘gewoon’ weer meedoen, maar om de afvallers en prijsstijgingen te compenseren hebben we nu eenmaal nieuwe nodig. Dat valt niet mee”, aldus Kloosterman, die samen met de overige Comitéleden al maandenlang in de weer is met het benaderen van bedrijven, die het feest mogelijk willen ondersteunen.

De steun van trouwe sponsoren wordt niet alleen door Kloosterman en haar medebestuursleden gewaardeerd. Ook de gemeente en de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse zijn hier erg blij mee. “Daarom mogen wij aan een aantal sponsoren die al jarenlang voor ons klaarstaan het ‘Vriend van de 4Daagse’-schildje uitreiken. De aankomende weken zullen steeds meer van deze schildjes aan gevels van Cuijkse bedrijven prijken”, vertelt Kloosterman.

Ook dit jaar belooft het VierdaagseFeest in Cuijk weer een festijn te worden dat je niet mag missen. Kloosterman: “Van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli zal het iedere dag één groot feest voor jong én oud zijn. We hebben een overvol programma, waarbij we enorm trots zijn op het feit dat we de Luchtmachtkapel in Cuijk mogen verwelkomen. En terug van weggeweest is ook de Monday Movie, waar je met het hele gezin van kan gaan genieten. Verder zijn er nog een aantal verrassingen, die we binnenkort gaan verklappen.”

Wat de financiën betreft kijkt het bestuur niet alleen naar de inkomsten, ook alle kosten zijn onder de loep genomen. “Kansen om extra inkomsten te genereren tijdens het feest zijn beperkt. Alle buitenactiviteiten zijn immers gratis toegankelijk. Dat willen we ook zo houden”, besluit Kloosterman. Bedrijven en particulieren die VierdaagseFeest Cuijk willen ondersteunen kunnen haar bereiken via ingrid@vierdaagsefeestcuijk.nl.

Volg de verrichtingen van het Comité via Twitter @cuijkvierdaagse, Instagram @vierdaagsefeestcuijk of Facebook: https://www.facebook.com/vierdaagsefeest.cuijk.

Het (voorlopige) programma is te vinden op www.vierdaagsefeestcuijk.nl.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.