Verzuiminterventie door Mani Padme Boxmeer

Bezoek Mani Padme tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VerzuiminterventieBOXMEER – “Toen ik hoorde over de Maasvallei beurs, heb ik me direct aangemeld om ons verzuiminterventie programma te kunnen introduceren aan de bedrijven in de regio.” Vertelt de enthousiaste Mani Padme oprichtster, Kitty Geboers.

Body Mind Release

Als erkent Body Mind Release therapeut help ik bedrijven met verzuiminterventie. Bestaande interventies richten zich voornamelijk op praten over oorzaken, terwijl dit in de praktijk niet of nauwelijks blijkt te werken. Sterker nog, praten over de bedachte oorzaken verergert vaak de klachten en vormt een rookgordijn waardoor de daadwerkelijke innerlijke oorzaak verborgen blijft. Onze interventie aanpak is gericht op een duurzame oplossing voor de klachten die tot het verzuim hebben geleid.

Wat wij uw medewerker bieden?

Wij bieden u en uw medewerker een unieke breed inzetbare interventiemethodiek. Hierbij ligt de focus niet op het praten/leren omgaan met problemen en klachten, maar op gerichte bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van verzuimklachten!

Verzuiminterventie

Door deze effectieve en efficiënte werkwijze zijn onze verzuiminterventies KORTDUREND. Gemiddeld duurt een verzuiminterventie 6 tot 8 weken. Over deze weken worden zes sessies en na een maand nog een follow-up sessie gepland.  Dit komt ten goede aan een spoedige, duurzame en vitale RE-INTEGRATIE.

Ook na dit traject zijn uw mensen zelfstandig in staat om met het geleerde zowel persoonlijke groei als het positieve resultaat blijvend te stimuleren.

Maasvallei Beurs Boxmeer

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 staat Mani Padme op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 21. Bekijk hier de plattegrond en hier de andere exposanten. Bezoek Mani Padme door hier uw gratis toegangsbewijs te bestellen.

Meer weten over verzuiminterventie? Neem dan gerust contact met ons op.

Mani Padme
De Acacia 33
5831SJ Boxmeer

Dorpsstraat 88B
5735 EG Aarle-Rixtel,

Telefoon: 06-54293764

E-mail : kitty@mani-padme.nl
Website : www.mani-padme.nl
Facebook : Mani Padme

Word net als Mani Padme ook nieuwspartner en sluit je aan bij de Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.