Verzekeren tegen de gevolgen van cybercrime schade

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Cybercrime komt steeds vaker voor. Onwelwillende worden ook met de dag gehaaider in het roven van persoonlijke gegevens, bedrijfsgegevens, goederen en geld. Wat veel mensen nog niet weten, is dat er verzekeringen bestaan die de gevolgen van cybercrime schade, prima dekken.

Hans Versteeg van Finadrome zegt hierover:

Mensen denken automatisch vaak dat een verzekering tegen de gevolgen van cybercrime onbetaalbaar is, echter valt dit in de praktijk best wel mee. Er zijn bepaalde protocollen waar particulieren, ondernemers en organisaties zich aan dienen te houden, die van invloed zijn op de hoogte van de premies. De mensen zijn zich over het algemeen goed bewust over de gevaren van cybercriminaliteit. Alleen de consequenties over de gevolgschade, is een heel ander verhaal.

Wat kunnen de consequenties zijn?

Stel, je hebt een bedrijf met 25 medewerkers die allemaal afhankelijk zijn van bedrijfsautomatisering. Hoe snel zou je die medewerkers weer aan het werk hebben na een cyberaanval? Banken kunnen geen verantwoordelijk nemen als persoonlijke bankrekeningen of bedrijfsrekeningen worden geplunderd door criminelen. Dus dan kun je jezelf afvragen, hoe kan ik mijn personeel door blijven betalen en aan mijn betalingsverplichtingen voldoen?

Volg de presentatie van Hans Versteeg tijdens de Open Coffee Boxmeer

Om hier wat dieper op in te gaan, geef ik vrijdagmorgen 29 november 2019 rond 10:00 uur een korte presentatie tijdens de Open Coffee Boxmeer over dit belangrijke onderwerp. Mijn collega Toon van Tilburg zal aanvullend een korte presentatie houden over het voorzieningenfonds. Dit is een nieuwe en betaalbare inkomensverzekering voor ondernemers.

Aanmelden voor deze Open Coffee is niet noodzakelijk, want iedereen is welkom om gezellig te komen netwerken en te sparren over onze oplossingen. Heeft u vragen over de Open Coffee Boxmeer? Neem dan gerust contact op met de organisatie.

Open Coffee Maasvallei in BoxmeerOpen Coffee Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 29 november 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Het Open Coffee team Boxmeer wordt door de volgende bedrijven georganiseerd.
Maasvallei.Net, Bona PicturaIndiEcoOn Stage Land van Cuijk en Maasduinen en het Lion Center Boxmeer.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*