Verweijen ICT groeit duurzaam door met eigen UpToday Cloud-diensten

Bezoek stand 45 van Verweijen ICT tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MILL – Verweijen ICT uit Mill bestaat inmiddels ruim 14 jaar en het ICT bedrijf groeit duurzaam door met eigen UpToday Cloud-diensten. Eerder dit jaar heeft het bedrijf intrek genomen in een nieuw bedrijfspand aan de Wanroijse weg nummer 40.

Office 365

Het team bestaat inmiddels uit 20 specialisten en onlangs is het team uitgebreid met accountmanager Mila Manders. Mila bezoekt pro-actief de klanten om advies te geven over de laatste ontwikkelingen op ICT gebied en om in kaart te brengen hoe Verweijen ICT haar dienstverlening nog kan verbeteren. “Momenteel zijn er veel bedrijven die meer uit hun business willen halen bijvoorbeeld door middel van Power BI. Hierbij wordt data omgezet in analyses en visuele rapportages. Onze Office 365 specialist inventariseert wat de klant graag in de rapportages terugziet en zorgt ervoor dat ze deze output gemakkelijk kunnen genereren. Zegt Mila. “

Actief gezien worden op de beurs

Directeur Tom Verweijen had niet veel tijd nodig om na te denken over de deelname aan de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. “We willen actief gezien worden in de regio.” Zegt Tom. “90% van onze klanten is gevestigd in de regio en door deel te nemen aan deze regionale beurs komen we graag in contact met andere bedrijven en ondernemers.” “Tijdens de beurs proberen we zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met onze innovatieve producten en diensten.” Vult Mila enthousiast aan.

De diensten van Verweijen ICT op een rijtje.

Netwerk- en systeembeheer
Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe server of het aanmaken van een nieuwe gebruiker, Verweijen ICT doet het. En goed.

Cloud UpToday
Het zelf ontwikkelde cloud-pakket (UpToday) van Verweijen ICT biedt de gebruikers meer flexibiliteit volgens the Triple A van de automatisering; Anytime, Anywhere en Any Device. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand heb je de benodigde functionaliteiten, ondersteuning en onderhoud van je IT omgeving en heb je er zelf geen omkijken meer naar.

VoIP (telefonie)
De VoIP-gebaseerde telefooncentrale van Verweijen ICT zorgt ervoor dat je efficiënt communiceert tussen personeel, klanten en partners. VoIP kan geheel naar wens geconfigureerd worden.

Office 365 en Sharepoint
Met Office 365 en Sharepoint kan men op elk moment aan de slag met de Office programma’s via de laptop, tablet of smartphone.  Met sharepoint kan men veilig informatie, mappen of documenten delen en opslaan.

Detachering
Verweijen ICT detacheert deskundige medewerkers die het hele spectrum van ICT-disciplines beheersen.

Uptoday-cloud-diensten-verweijen-ict-mill

Verweijen ICT staat woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 45. Indien u op voorhand interesse heeft in de werkwijze, van dit mooie ICT bedrijf, neem dan gerust contact op.

Verweijen ICTUptoday-cloud-diensten-verweijen-ict-mill
Wanroijseweg 40
5451 HA Mill

Telefoon : 0485-748080
Telefoon : 0485-748090 UpToday

E-mail : info@verweijenict.com
Website : www.verweijenict.com
Facebook : Verweijen ICT

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.