Versterking gezocht bij Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen in Cuijk

Kom ook werken bij Steenhouwerij Smits en Zonen in Cuijk.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen in Cuijk bestaat reeds 170 jaar en zoekt versterking om het familiebedrijf verder uit te breiden. Het bedrijf zoekt een CNC-frezer, een eindcontroleur en een werkvoorbereider. In dit artikel lees je waarom het zo interessant is om te werken in een omgeving waar je ook echt gewaardeerd wordt.

Steenhouwerij Smits zoekt nieuwe collega’s om de groeiende vraag naar hoogwaardige producten verder te kunnen continueren. De werkzaamheden zijn veelzijdig want het gaat over het zagen, frezen, schuren, polijsten en afwerken van diverse steensoorten. De meeste werkzaamheden gaan met CNC machines, maar de afwerking gaat voornamelijk met de hand.

Het huidige team bestaat uit enthousiaste medewerkers, zonder negen tot vijf mentaliteit. De sfeer is uitstekend en onderling is er absoluut sprake van een collegiale band. De verdiensten zijn goed, zo ook de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. En, zo nu en dan is er ruimte voor een leuk bedrijfsfeest.

Waardering voor de werkzaamheden staat ook hoog in het vaandel.

Lees ook het artikel van Eddie Smits over werken bij Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen.

Handige mensen met een technische achtergrond die ons mooie vak willen leren doen er zeker goed aan om te solliciteren. Kun jij de versterking bieden waar het bedrijf zo om vraagt? Neem dat direct contact op en vraag naar Camiel Smits.

Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen BV
Heeswijksestraat 9
5431 SB Cuijk

Telefoon : 0485-312786

Like ons op Facebook

E-mail : info@steenhouwerijsmits.nl
Website : www.steenhouwerijsmits.nl

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.