Verkoopt u toevallig ook streekproducten?

We zijn namelijk benieuwd welke streekproducten er zoal te koop zijn in de regio's van de Maasvallei.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

streekproductenMAASVALLEI – Wij zijn op zoek naar ondernemers die streekproducten produceren, inkopen of juist verkopen in de regio’s langs rivier “De Maas”. We zoeken bedrijven en ondernemers die in de regio’s van de Maasvallei gevestigd zijn, van Maastricht tot en met de Biesbosch, want de Maas is een lange rivier.

We zijn namelijk benieuwd welke streekproducten er zoal te koop zijn in de regio’s van de Maasvallei. Graag willen we met teksten, logo’s, foto’s of eventueel zelfs een video, laten zien aan onze lezers wat er allemaal te koop is op het gebied van streekproducten. Maar we zijn ook benieuwd naar het verhaal van de ondernemers of misschien wel het bijzondere verhaal achter de ondernemers. Daarnaast wilt u misschien vertellen over uw branche, sector of werkgebied. Zie het voorbeeld artikel over Bens BoerderEi uit Haps. Leuk toch?

Een ander artikel gaat over de Land van Cuijk burger.

Dus als u gevestigd bent in de Maasvallei en over uw organisatie wilt vertellen, komen we graag vrijblijvend bij u langs om een mooi artikel te maken over uw bedrijf. Uw artikel wordt dan onder de aandacht gebracht op de website www.maasvallei.net, opgenomen in onze nieuwsbrief en via de social media kanalen verspreid.

Maasvallei.Net

Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.