Verkiezing leukste ondernemersvereniging Land van Cuijk en omstreken

Wat is de leukste ondernemersvereniging in het Land van Cuijk en omstreken?

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MAASVALLEI – Voor zover we kunnen nagaan zijn er in het Land van Cuijk en omstreken een vijftigtal actieve ondernemersverenigingen. De één is wat meer bekender dan de ander, maar in het kader van het zoeken naar mooie verbindingen en samenwerkingen, wil natuurlijk iedereen weten wat nou, de leukste ondernemersvereniging van het Land van Cuijk en omstreken is.

En daar gaan we een professioneel onderzoeksteam op zetten, bestaande uit een vakjury, ervaringsdeskundigen en een heuse presentator. We gaan praten met voorzitters, secretarissen, penningmeesters, bestuursleden en leden van de genomineerde ondernemersverenigingen.

Het beestje moet een naam hebben, dus voor de goede orde komen netwerkclubs, businessclubs, sociëteiten  en specifieke brancheverenigingen ook in aanmerking voor de nominatie, Leukste ondernemersvereniging van het Land van Cuijk en omstreken. Dus alle clubs dingen automatisch al mee naar de hoofdprijs.

De doelstelling van de verkiezing is om de ondernemersverenigingen in het Land van Cuijk en omstreken meer bekendheid te geven. Echt een podium waar de verenigingen hun visie, missie, activiteiten en doelstellingen kunnen laten zien aan een breed publiek.

De prijsuitreiking van de Leukste ondernemersvereniging Land van Cuijk en omstreken, vindt plaats op woensdag 6 november 2019, tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

Mocht u als vereniging nog ideeën, vragen, suggesties of meer informatie willen, horen wij het graag.

Maasvallei.Net
Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

De Maasvallei producten en diensten vallen onder het bedrijf Zakenservice.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.