Verhuisbericht! Tiny School, ceremonieleider bij afscheid, is voortaan gevestigd in Beugen.

Met ingang van 1 april 2017 is Tiny School, ceremonieleider bij afscheid, gevestigd op Dorpsstraat 32, 5835 AH in Beugen. Na 35 jaar te hebben gewoond in Siebengewald, heb ik het Limburgse land geruild voor het Brabantse, de provincie waar ik ook ben geboren en opgegroeid.En nu ik dit dorp verlaat laat ik heel veel achter. Het huis waarin ik met vrouw en kinderen heb gewoond en gewerkt, de buren en dorpsbewoners waarmee ik veel heb beleefd, de verenigingen waar ik bij was, de gemeenschap waar ik onderdeel van was. Het voelt een beetje als sterven.

Dus hebben we samen als gezin goed afscheid genomen. Tijdens een bijeenkomst in zaal Wahlen, waar iedereen van harte welkom was, hebben we vele mensen de hand mogen schudden, hen bedankt dat zij onze vrienden en bekenden waren en vele goede wensen in ontvangst mogen nemen. Dat voelde heel goed.

Deze fase in mijn leven is op een fijne wijze afgesloten. In tegenstelling tot een overlijden kan ik nog teruggaan, kan ik mensen nog zien en spreken, maar realiseer me ook dat de contacten (snel) minder zullen worden. Ik laat Siebengewald achter me en richt me op wat voor me ligt. En dat is in Beugen.

Dat betekent niet dat mijn werk anders wordt, maar wel dat ik nieuwe sociale contacten zal aangaan met buren en dorpsgenoten. Dat ik minder reistijd kwijt ben en wat vaker op de fiets naar families en/of uitvaartlocaties kan gaan.

Wat blijft is dat ik, samen met de nabestaanden en passend bij de mens die is overleden, een mooi en goed afscheid zal verzorgen. Een afscheid waarin we met woorden, muziek, handelingen, foto’s, terugkijken op het leven dat voorbij is en voor hen die achterblijven troost en steun bieden.

Tiny School Dorpsstraat 32 te Beugen.

Tiny School, ceremonieleider bij afscheid,logo-tiny-school-ceremonieleider-afscheid
Dorpsstraat 32
5853 AH Beugen

Telefoon : 06-36097711

E-mail : info@tinyschool.nl
Website : www.tinyschool.nl

Print Friendly, PDF & Email