Verhuisbericht: Safe2Lock is per 1 juni 2017 gevestigd in Bergen (LB)

BERGEN – Sinds 1 juni is Safe2Lock gevestigd in haar nieuwe bedrijfspand op de Flammert in Bergen (LB). Directeur/eigenaar Serge van Emmerik vertelt: “Wij waren toe aan meer opslagruimte en grotere en luxere kantoren. Dit vonden wij in ons nieuwe pand op de Flammert in Bergen. Het voordeel is dat er nog voldoende ruimte over is om een showroom in te richt, waarin wij onze producten op een professionele manier kunnen tonen aan onze klanten.”

Safe2Lock is gespecialiseerd in de levering, plaatsing en onderhoud van beveiligde opbergsystemen zoals brandkasten, kluizen en kluissloten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. “Het voordeel is dat wij monteurs in dienst hebben en dus een fullservice kunnen leveren, waardoor wij in eigen beheer de brandkasten en kluizen kunnen plaatsen en onderhouden.”

Bij een nieuw pand, hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Op de site staan alle producten overzichtelijk gepresenteerd en in de webshop is het mogelijk om kluizen, brandkasten en elektronische sloten te bestellen. Wilt u de producten toch liever bekijken, dan kan dat straks uiteraard in de vernieuwde showroom. “Tevens kan onze vertegenwoordiger u adviseren en een product op maat samenstellen” vertelt Serge.

Safe2Lock beschikt over een 24 uurs service en is dus letterlijk dag en nacht bereikbaar. Om de discretie van haar klanten te waarborgen zijn de bedrijfswagens van Safe2Lock vrij van reclame of logo.

Tijdens de Business Beurs op 21 en 22 juni in Cuijk zullen de vertegenwoordigers van Safe2Lock aanwezig zijn om geïnteresseerden te informeren over hun diensten en producten. Indien u niet in de gelegenheid bent om de beurs te bezoeken, kunt u uiteraard contact opnemen met de vestiging in Bergen.

Safe2Lock V.O.F.safe2lock-heijen-brandkasten-kluizen-en-sloten-serge-van-emmerik-logo-maasvallei-netwerk
Serge van Emmerik
De Flammert 1002G
5854 NA Bergen (LB)

Telefoon : 0485-324870

E-mail : info@safe2lock.nl
Website : www.safe2lock.nl

 

Print Friendly, PDF & Email