Verbouwing school Metameer te Stevensbeek

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha, heeft de opdracht gekregen voor de verbouwing van klaslokalen tot een afdeling Zorg & Welzijn en het aanpassen van een gymzaal en een aantal lokalen naar een afdeling PIE.

Lamers en Visser heeft de opdracht gekregen voor de verbouwing van klaslokalen tot een afdeling Zorg & Welzijn en het aanpassen van een gymzaal en een aantal lokalen naar een afdeling PIE.

De afdeling D&P maakt gebruik van beide faciliteiten. Op deze manier kan Metameer het programma dat ze op de afgestoten locatie in het huidige pand leveren. De beperkte tijd van het traject alsmede het budgetplafond waren de grootste uitdagingen van dit project.

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.