Veel draagvlak voor een nieuwe Maasvallei Beurs in 2019

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – Ted van Eldik en Toon Zeegers van Zeegers Expeditie uit Heijen hebben tijdens de Maasvallei Beurs prima kunnen werken aan hun naamsbekendheid. Toon Zeegers is tevens de bedenker van Meerbox, de betaalbare self-storage opslag in Boxmeer aan ’t Leuker. “Fijne gezellige beurs, mooi opgezet en we hebben heel wat mensen gesproken.”

De foto’s van de exposanten die op de beurs gestaan hebben zijn gemaakt door de Cuijkse fotograaf John Smits van Bona Pictura uit Cuijk. Ook John heeft een fijne beurs gehad en heeft door het maken van de foto’s praktisch alle ondernemers kunnen vastleggen en spreken.

Kees Blankestijn van Exclusieve Schoorstenen uit Ede was ook helemaal in zijn nopjes op de Maasvallei Beurs. “De organisatie heeft aannemers, architecten en bouwgerelateerde ondernemers naar de beurs toe laten komen zoals afgesproken. En hierdoor heb ik al concrete aanvragen gehad tijdens de beurs en was er enorm veel belangstelling voor onze producten. Dus voor ons bedrijf, was dit een hele geslaagde beurs.”

Ook Michel Bongers van MBS Engineering uit Rijkevoort heeft een fijne beurs gehad. “Onze modeltrein trok de aandacht van vele bezoekers en mede exposanten. We hebben geïnteresseerde mensen in onze stand gehad en al vervolgafspraken kunnen maken. Verder vond ik het een hele gezellige en sfeervolle beurs waarbij ook het contact tussen de mede exposanten heel goed was.”

Voor de Venrayse presentator Rob van Lieshout was het even wennen om voor de eerste keer zelf op een beurs te staan. “Ik vond het heel leuk om als presentator betrokken te zijn bij de organisatie van de Maasvallei. Wethouder Bouke de Bruin van de Gemeente Boxmeer deed het heel goed tijdens de opening. Heel spontaan en duidelijk. Verder heb ik continue aanloop gehad in mijn stand tijdens de beurs en echt enorm veel mensen gesproken. Er zijn een aantal aanvragen uitgekomen die ik komende periode ga opvolgen. In zin heb ik echt het idee dat ik al iets beroemder aan het worden ben in de regio van Boxmeer.”

Annette Ermers van SQA-T. “Ik vond het heel leuk om voor de eerste keer zelf op een beurs te staan, samen met mijn zoon. De beursorganisator heeft met hart voor de zaak keihard gewerkt om een mooie beurs te maken. Het was een super goed idee om de dames van Adecco de koffie te laten bezorgen met hun mobiele stands. Ludiek en toch heel professioneel. Wij hebben ons prima vermaakt op deze beurs.”

Marc Oudenhoven van Mar-Oil uit Vierlingsbeek. “Deze beurs is voor mij zeker voor herhaling vatbaar, want ik vond het naast een hele gezellige en sfeervolle beurs, ook een hele constructieve beurs. Er zijn concrete afspraken uit voortgekomen die we komende periode kunnen gaan opvolgen. Ik heb bekende relaties gesproken die naar de beurs kwamen, maar ook enorm veel nieuwe mensen mogen ontmoeten.”

“De volgende Maasvallei beurs staat in de planning voor dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november 2019. Waarbij dinsdag 5 november een besloten exposantendag gaat worden, die tevens zal fungeren als generale repetitie.”

Heeft u vragen over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer? Neem dan gerust contact met ons op.

Maasvallei Netwerk

Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd