Vantienen uit Zeeland sponsort de Maasvallei Business Beurs 2019

"Er is nog veel werk voor ons te doen in het Boxmeerse, om iedereen van Goeie Koffie te kunnen voorzien.”

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

vantienenZEELAND (NB) – Voor het tweede jaar op rij sponsort vantienen uit Zeeland (NB) de koffie en thee tijdens de Maasvallei Business Beurs 2019. Om de Brabantse gastvrijheid tijdens de beurs te bekrachtigen kunnen bezoekers en exposanten gratis genieten van verse koffie en thee.

Vantienen staat als exposant op de beurs in stand nummer 19. Er is een samenwerking met de medewerkers van Adecco, die op de beurs met mobiele stands de koffie en thee aanbieden aan de bezoekers en exposanten van de beurs.

Maarten van Tienen zegt hierover. “Het is voor ons belangrijk om op een beurs te staan, waar bezoekers en exposanten lekker kunnen genieten van onze koffie. Omdat de Maasvallei organisatie de horeca grotendeels in eigen beheer heeft, kunnen wij ons bedrijf met onze producten optimaal presenteren.”

vantienen

Lars Jacobs vult aan. “Het heeft voor ons als regionale organisatie voor de naamsbekendheid en de betrokkenheid veel meerwaarde om deel te nemen aan de Maasvallei beurs. In mijn functie als accountmanager bij vantienen, merk ik dat er nog veel werk voor ons te doen is in het Boxmeerse om iedereen van goeie koffie te kunnen voorzien.”

“Goeie koffie altijd én voor iedereen beschikbaar maken, dát is het gezamenlijke doel waar het team voor staat. Van Tienen drankautomaten, een bekende naam in Zeeland en omstreken, is sinds 1973 uitgegroeid tot een specialist op het gebied van koffie(machines). Of de voorkeur uitgaat naar een krachtige espresso of smaakvolle filterkoffie, wij hebben alle koffieconcepten voor u in huis. Kortom, een Brabants familiebedrijf dat de regio graag voorziet van goeie koffie!.”

Bezoek vantienen op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 19.

Vantienenvantienen
Voederheil 6a
5411 RK Zeeland (NB)

Telefoon : 085 20 20 720
E-mail : info@vantienen.nl
Website : www.vantienen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.