vantienen goeie koffie uit Zeeland zoekt Medewerker Expeditie

Ben jij graag onderweg naar onze tevreden klanten? Lees dan snel verder & solliciteer dan als Medewerker Expeditie bij vantienen!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ZEELAND NB – vantienen goeie koffie – Collegialiteit staat hoog in het vaandel bij onze afdeling Expeditie, welke bestaat uit 6 medewerkers. Deze medewerkers zijn verantwoordelijk voor het tijdig en correct bezorgen van de producten aan de klant. Hierdoor ben je veel zelfstandig onderweg.
Iedere dag start je vanuit ons bedrijfspand in Zeeland. Daar maak je, in samenwerking met het team, de vrachtwagen klaar voor vertrek. Voor vertrek controleer je niet alleen of de vrachtwagen in orde is, maar ook of alle benodigdheden aanwezig zijn om vervolgens zelfstandig op pad te gaan. Het is daarbij belangrijk dat je kan anticiperen op onvoorziene omstandigheden. Aan het eind van jouw route kom je weer naar ons bedrijfspand toe. Daar maak je, samen met je collega’s, de routes voor de volgende dag klaar, voorzie je de vrachtwagen van klein onderhoud of verricht je andere voorkomende werkzaamheden.

Een uitdagende zelfstandige functie

Kortom voor deze zelfstandige functie zijn wij op zoek naar een pro-actieve en enthousiaste collega, die bij onze klanten hét visitekaartje voor vantienen goeie koffie is.

Jouw profiel

  • Je bent geïnteresseerd in de wereld van ‘goeie koffie’
  • Je hebt ervaring als zelfstandige chauffeur
  • Je bent klantvriendelijk en pro-actief
  • Je hebt rijbewijs C met code 95
  • Je bent flexibel, praktisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

  • Een zelfstandige en afwisselende baan binnen een informeel familiebedrijf
  • Een functie in een kundig en gezellig team
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst met de intentie tot een vast dienstverband
  • Last but not least: de beste koffie in de regio

Brabants familiebedrijf

Als Brabants familiebedrijf is vantienen al ruim vijfenveertig jaar gespecialiseerd in koffie en koffiemachines en alles wat daarbij komt kijken. In ons uitgebreide assortiment vind je A-merken als Simon Lévelt, Douwe Egberts en Nescafé en machines van topmerken, maar ook ons eigen label ‘10N espresso sinds 1963’. Wat ons kenmerkt? Passie voor koffie, ambitie, korte lijnen, collegialiteit en loyaliteit, daadkracht en de typische Brabantse mentaliteit van beide benen op de grond. Om met de woorden van onze algemeen directeur Maarten van Tienen te spreken: “Mijn medewerkers zie ik als mijn familie.” Zegt genoeg, toch?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en zelfstandige functie?
Stuur dan vóór 8 oktober 2019 een e-mail met jouw motivatie en curriculum vitae naar 
vacature@vantienen.nl

Bezoek vantienen op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 19.

Vantienenvantienen
Voederheil 6a
5411 RK Zeeland (NB)

Telefoon : 085 20 20 720
E-mail : info@vantienen.nl
Website : www.vantienen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*