Van Rens mobiliteit weet de weg

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Bij Van Rens mobiliteit verstaan we elke weg. Logisch voor een bedrijf dat al ruim 80 jaar zorgt voor een veilige doorstroom van verkeer. Wij leveren de beste weg door rekening te houden met alle betrokken partijen. Een mooi voorbeeld is de tekstwagen met parkeerinstructies voor de bezoekers van de business beurs Boxmeer.

Duurzaam voor de maatschappij, transparant en innovatief voor onze opdrachtgever en kwalitatief en veilig voor de eindgebruiker. Daarmee houden wij Nederland op een veilige en duurzame manier zo bereikbaar mogelijk.

Wij leveren de volgende producten en diensten:

Ontwerp & Advies
Of het nu gaat om een woonstraat of een autosnelweg, bij wegwerkzaamheden is het belangrijk om in alle situaties veiligheid en duidelijkheid te bieden. Ons team van specialisten draagt tijdens de voorbereiding van uw project zorg voor het totaalpakket van verkeersmaatregelen. Van het uitdenken van een oplossing tot het bestek gereed aanleveren van de producten.

Verkeersmaatregelen
Verkeersmaatregelen zijn onmisbaar bij wegwerkzaamheden. Van Rens mobiliteit levert een totaaloplossing om het verkeer tijdens deze werkzaamheden in goede banen te leiden en een veilige werkplek voor uw mensen te creëren.

Bewegwijzering
Onze mensen geven u advies, plannen de exacte locatie van de verkeersborden, ontwerpen en produceren ze, plaatsen de borden op correcte wijze en zorgen desgewenst voor het beheer en onderhoud. Zo hebt u maar één aanspreekpunt nodig om verzekerd te zijn van een duurzame oplossing.

Wegmarkering
Weer of geen weer, wegmarkering moet altijd goed zichtbaar zijn. Markering aanbrengen is dan ook meer dan alleen strepen trekken. De juiste keuze voor materiaal en het correct plaatsen is heel belangrijk. Of het nu gaat om permanente of tijdelijke wegmarkering voor uw wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, vliegvelden, bedrijfshallen en sportaccommodaties, u krijgt een advies en product op maat. Daarbij kijken wij naar de functionaliteit, de gewenste duurzaamheid en naar uw budget.

Van Rens Mobiliteitvan rens mobiliteit

Telefoon : 088 03 30 900

E-mail : info@vanrensbv.nl
Website : www.vanrensbv.nl

Facebook : Van Rens Mobiliteit

 

Foto: Maasvallei.Net tekstwagen met parkeerinstructies voor de business beurs Boxmeer.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*