Uitstekende klantenservice voor 1Voice klanten

Dus of het nu gaat over mobiele telefonie, vaste telefonie of online telefonie, wij zijn volledig op de hoogte en kunnen u deskundig adviseren.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIJMEGEN – 1Voice total communications biedt naast een compleet pakket van producten en diensten, ook uitstekende klantenservice voor de klanten. Het gedreven 1Voice team bestaat momenteel uit zes hele deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Wat we met onze marketing, sales en kennis opgebouwd hebben de afgelopen jaren, breiden we met onze uitstekende klantenservice voor de toekomst verder uit. Daarom groeit ons bedrijf gestaag door. Onze telecombranche is continue onderhevig aan veranderingen, vernieuwingen, innovaties en nieuwe mogelijkheden. Wij krijgen veel vragen over de laatste ontwikkelingen van glasvezel en het einde van het ISDN tijdperk. KPN stopt met ISDN en wij willen onze klanten voorzien van maatwerk. Telecom en Internet helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten.

Dus of het nu gaat over mobiele telefonie, vaste telefonie of online telefonie, wij zijn volledig op de hoogte en kunnen u deskundig adviseren. Heeft u vragen over glasvezel Internet, ISDN of andere communicatie vraagstukken, dan horen wij het graag. Ons uitstekende klantenservice team, staat helemaal voor u klaar.

1 Voice BV– total communicationpaul-dubbers-1voice-nijmegen-bespaar-tot-50-procent-op-uw-telefonie-en-internetkosten-maasvallei-netwerk

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail : info@1voice.nl
Website :  www.1voice.nl
LinkedIn :  www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.