Uitnodiging Open Coffee Boxmeer

Kom ook gezellig netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Op vrijdag 26 april 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur organiseert Maasvallei.Net de periodieke Open Coffee Maasvallei in Boxmeer. Dé netwerkbijeenkomst voor ondernemers die laagdrempelig met elkaar in contact willen komen onder het genot van een kopje koffie.

Iedereen is welkom om gezellig te komen netwerken, want persoonlijk contact is en blijft de beste manier om een zakelijke band op te bouwen. Aanmelden voor de OC Boxmeer kan door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar maasvallei@maasvallei.net. Het netwerkprogramma is zo ingericht dat iedereen elkaar uitgebreid kan spreken. En er is meer dan voldoende gelegenheid om visitekaartjes met elkaar uit te wisselen.

“Het bezoeken van de OC Boxmeer is gratis omdat deze netwerkbijeenkomsten in het teken staan van regionale verbindingen en samenwerkingen.”

Tijdens deze OC-Boxmeer kunnen ondernemers kennis maken met organisatiepsycholoog drs. Mark Theelen. Mark biedt praktijkcursussen waarmee mensen zich beter kunnen focussen om hun doelen te halen, in relatief korte tijd. De Open Coffee bezoekers, kunnen deze ochtend in de praktijk ervaren, hoe je snel beter kunt focussen op je business.

Open Coffee Boxmeer
Drs. Mark Theelen in actie op de golfbaan tijdens één van de focus sessies. Tijdens de OC Boxmeer kunnen de bezoekers indoor oefenen op de focustechnieken. Dus geen golfles, maar focus les.

Bij het bezoeken van de OC Boxmeer is het altijd handig om een introducé mee te nemen en voldoende visitekaartjes bij je te hebben om uit te delen.

Programma
09:00 uur tot 10:00 uur – Begroet en ontmoet.
10:00 uur tot 10:15 uur – Ondernemer op de zeepkist.
10:15 uur tot 11:00 uur – Vraag, aanbod en wie weet wat.

“Wist u dat Maasvallei.Net als sinds mei 2010 Open Coffee’s, netwerkdiners en supergave beurzen organiseert?”

Het Open Coffee team Boxmeer wordt door de volgende bedrijven georganiseerd.
Maasvallei.Net, Bona Pictura, IndiEco, On Stage en het Lion Center Boxmeer.

Open Coffee Maasvallei in Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 26 april 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Aanmelden voor de Open Coffee kan door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar maasvallei@maasvallei.net.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*