Uitnodiging voor de Maasvallei Netwerk Open Coffee Land van Cuijk op vrijdag 31 maart 2017

MAASVALLEI – Op vrijdag 31 maart 2017 tussen 9:00 uur en 11:00 uur organiseert Maasvallei Netwerk de periodieke netwerkbijeenkomst Open Coffee Land van Cuijk en omstreken in Business Centrum Cuijk “De Maasstaete”. Dé netwerkbijeenkomst waar ondernemers, bestuurders, netwerkers en specialisten informeel een kopje koffie kunnen drinken met elkaar.

De Maasvallei Netwerk Open Coffee Land van Cuijk en omstreken is een regionaal platform en vanwege het informele karakter vindt iedereen het leuk om gezellig bij elkaar te komen om kennis en informatie uit te wisselen. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden, want iedereen is welkom om gezamenlijk te komen netwerken.

Ondernemers die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid, samenwerkingen en promotie voor hun producten en diensten zijn op de Open Coffee Land van Cuijk en omstreken zeker aan het goede adres. En helemaal omdat er op uitnodiging van Maasvallei.Net, al meer dan twintig interessante Mystery Ondernemers aanwezig zullen zijn.

Tegenwoordig kan men met de blauwe parkeerschijf twee uur gratis parkeren in Cuijk en worden de consumpties gratis aangeboden door Business Centre Cuijk, waar naast alle gezelligheid ook mooie vergaderruimtes en flexplekken gehuurd kunnen worden. Kortom Business Centre Cuijk is thé place to bé!

Locatie:

Business Centre Cuijk – de Maasstaetecropped-logo-maasvallei-netwerk-aangepast.jpg
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Vrijdag 31 maart 2017 tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Telefoon : 06-26494980

E-mail :    maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

TIPS!
Nodig iemand uit, ga samen of spreek af bij de Open Coffee Cuijk.
Neem voldoende visitekaartjes mee en uw agenda om afspraken te maken.
Als het netwerken nog helemaal nieuw voor u is, meld u dan bij de receptie, zodat wij u kunnen introduceren.

Print Friendly, PDF & Email