Uitnodiging: lezing Artificial Intelligence en Robotisering in Echt

Delen wordt enorm gewaardeerd

Artificial IntelligenceECHT – Artificial Intelligence – Wat brengt de toekomst ons? Dagelijks lezen en horen we over de impact van technologie zoals robots en kunstmatige intelligentie (AI). Technologie die ons leven radicaal zal beïnvloeden. Nog nooit is zowel de hoop als angst rondom technologie zo hoog geweest. Maandag 17 september werd zelfs op het NOS journaal verteld dat er 75 miljoen banen zullen verdwijnen. Hoe realistisch is dit allemaal en waar liggen de kansen en uitdagingen voor organisaties?

Topfuturist Tony Bosma zal op een inspirerende wijze op dinsdag 2 oktober 2018 een realistisch beeld schetsen van de toekomst van technologie. Geen droombeelden of utopische vergezichten maar een realistische kijk op de ontwikkelingen van vandaag en de toepassing van morgen. Een multimediale lezing die uw manier van denken zal uitdagen. Dit mag u niet missen.

Kom naar de gratis lezing met Tony Bosma op dinsdagmiddag 2 oktober op de locatie van AllBidigit Group in Echt, Bellweg 11.

Het programma op dinsdagmiddag 2 oktober:

  • 14.00 uur ontvangst met een welkomstdrankje en Limburgse vlaai
  • 14.30 uur presentatie/ demonstratie over nieuwe toekomstige features van het document management systeem RetSoft
  • Tussendoor korte pauze
  • Lezing over AI en robotisering door niemand minder dan Tony Bosma
  • ± 17.00 uur barbecue en netwerkborrel

Meldt u zich hier aan om erbij te zijn:

U kunt ook een email sturen naar kcc@allbidigit.nl.

Met RetSoft Database Manager zijn organisaties in staat om alle documentaire informatie binnen de organisatie vanuit één centraal beheerde database te beveiligen en te distribueren. RetSoft dient als centrale database in de organisatie waarin documenten en informatie worden opgeslagen en opgehaald.

Met haar bekroonde tekst- en karakterherkenning en interface-mogelijkheden via zogeheten Application Programming Interfaces (API’s) maakt RetSoft het mogelijk om al uw documenten (zoals e-mails, Pdf’s, Word-documenten en CAD-tekeningen) snel, eenvoudig en veilig te beheren en te presenteren binnen andere applicaties.

Het belooft een innovatieve middag te worden. Meldt u zich daarom op tijd aan en reserveer uw plaats om kennis te maken met Artificial Intelligence.

Let wel op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

AllBidigit Group
Bellweg 11
6101 XA Echt

Telefoon : 0475 – 411 170

Website : www.allbidigit.nl
E-mail : info@allbidigit.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd