Uitnodiging voor de jubileumborrel bij Autobedrijf Jos Bongers in Oeffelt

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

jubileumborrelOEFFELT – jubileumborrel – Autobedrijf “Bosch Car Service” Jos Bongers aan de Veerweg 3 in Oeffelt, viert op donderdag 15 juni 2017 het tien jarig jubileum van zijn bedrijf. Graag nodigen wij middels deze uitnodiging alle Maasvallei leden en de lezers van dit artikel uit om deze mooie prestatie met ons mee te vieren, onder het genot van een hapje en een drankje.

Als we de jaren optellen, zijn we ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk, Boxmeer en Maasduinen. Dat is een lange tijd en door degelijkheid, betrouwbaarheid en altijd goede service te bieden en te blijven investeren in de regio, hebben we dit allemaal kunnen bereiken. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen.

jubileumborrel

Jubileumborrel

Vandaar dat we ons tienjarig jubileum ook samen met lokale bedrijven, ondernemers en specialisten willen vieren met een gezellige netwerkborrel. U komt toch ook? Tijdens deze gezellige netwerkborrel willen wij deze gelegenheid ook gebruiken om een kleine bijdrage te vragen voor de “Stichting Vrienden van Het Maasziekenhuis.”

U bent welkom op donderdag 15 juni 2017 vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur.

Locatie: Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers
Adres : Veerweg 3
Postcode : 5441 PL Oeffelt

Telefoon : 0485-362688

E-mail : info@josbongers.nl
Website : www.josbongers.nl

Lees hier meer artikelen over de Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.