Uitnodiging Bitterballenborrel netwerk Land van Cuijk dinsdag 19 juni 2018 bij Van der Valk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Op dinsdag 19 juni 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur, kunnen ondernemers, bestuurders, specialisten en vaklieden weer gezellig netwerken tijdens de maandelijkse Bitterballenborrel bij Van der Valk aan de Raamweg 10 te Cuijk. “De open en informele netwerkgelegenheid voor alle bedrijven in het Land van Cuijk, Boxmeer en omstreken.”

Tijdens de afgelopen borrel werden de aanwezige ondernemers gewezen op cybercrime gevoelige apparaten door Aad van Boven van SAM Secure me 2. The Internet of Things biedt fantastische producten om ons leven makkelijker te maken, maar let goed op! Apparaten die via plug en play instellingen automatisch werken op WiFi-routers zijn supergevoelig voor cybercrime. Het is toch niet normaal dat een apparaat automatisch het wachtwoord van uw router weet? Praktisch alle apparaten in huis of op het bedrijf die je op afstand met een app op je mobiele telefoon kunt bedienen, zijn zonder de juiste patches en updates zo lek als een mandje. Cybercriminelen grijpen hierdoor kinderlijk eenvoudig hun kans om persoonlijke of bedrijfsgevoelige informatie in handen te krijgen.

Namens de organisatie hartelijk dank voor deze belangrijke veiligheidsinformatie en wijze raad. We horen in de toekomst graag meer van jou over deze onderwerpen.

Vervolgens wist Marga Dekkers letterlijk en figuurlijk, in geuren en kleuren te vertellen over haar business in de internationale parfum- en cosmetica industrie. Aan de hand van ludieke voorbeelden gaf Marga aan dat FM Frederico Mahora producten inkoopt bij dezelfde fabrikanten en leveranciers van peperdure merken. FM koopt groter in, werkt met een distributienetwerk van zelfstandig ondernemers, zoals Marga en gebruiken goedkopere verpakkingsmaterialen, waardoor de prijs van de producten beduidend lager ligt. Doordat de verkoop en marketing van de producten door zelfstandig professionals wordt gedaan, krijgen de mannen en vrouwen persoonlijk advies op maat. En dat maakt zeker het verschil, want waarom zou u meer betalen dan nodig?

Namens de organisatie en zeker ook namens de andere ondernemers, danken wij Marga voor de kleurrijke presentatie.

De foto’s en video werden ons aangeboden door Peter van Doren Videograaf bij AVemotion Tilburg.

De winnaar voor de volgende Pitch is Marcel Kasteleijn van Kasteleijn Solutions die met zijn bedrijf functionele ontwerpen maakt voor Software, Websites en Producten.

In die zin, kunnen bezoekers van de Bitterballenborrel naast gezellig netwerken, ook heel veel leren uit de presentaties die gegeven worden door de bedrijven. Deze korte presentaties, zijn geen verkooppraatjes, maar inhoudelijk interessant lesmateriaal waar iedereen voordeel bij heeft. Kennis is macht toch?

Daarom willen wij met deze uitnodiging de ondernemers uit het Land van Cuijk ook van harte uitnodigen op onze volgende Bitterballenborrel.

Datum : dinsdag 19 juni 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur.
Locatie : Van Der Valk Cuijk, Raamweg 10, Cuijk

Aanmelden hoeft niet, echter om een bitterballen tekort te voorkomen is het handig om te weten dat u van de partij bent.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op dinsdag 17 april 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Van der Valk Cuijk.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.