Uitnodiging Bitterballenborrel Land van Cuijk op dinsdag 21 augustus 2018

uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018CUIJK – De Bitterballenborrel Land van Cuijk begint steeds meer vorm te krijgen, waardoor steeds meer ondernemers de weg weten te vinden naar deze maandelijkse netwerkbijeenkomst. En dat is ook niet zo gek want face-to-face contacten zijn persoonlijker en spreken meer tot de verbeelding dan alleen maar online contact.

Ondernemers, bestuurders, vaklieden, specialisten en netwerkers zijn van harte welkom op de Bitterballenborrel Land van Cuijk op dinsdag 21 augustus 2018.

Locatie: Van der Valk Hotel Cuijk aan de Raamweg 10.
Tijden: 17:00 uur tot 20:00 uur.
Opties: Om 20:00 uur natafelen in het restaurant met heerlijke menukeuzes.

Om 18:00 uur zal Kathelijn van Dongen, van Natuurlijk bij Kaat de spits afbijten met een hoogst interessante pitch over haar bedrijfsvisie. “Verander de vrouw en het gezin verandert vanzelf mee.” En, Kathelijn legt in diezelfde pitch uit hoe je jouw reptielenbrein (het stemmetje in je hoofd) kunt trainen op gedragsverandering in 41 dagen. Deze pitch vol wijsheden mag je beslist niet missen.

De volgende presentatie zal worden gehouden door Michel Hovenkamp van Maasvallei.Net. Tijdens deze presentatie zal Michel een aantal zakenrelaties interviewen uit zijn netwerk, die vertellen over hun ervaringen met netwerken, beurzen en online content over bedrijfsnieuws. Dus dat belooft wat!

Aanmelden hoeft niet, echter om een bitterballen tekort te voorkomen is het handig om te weten dat u van de partij bent.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op dinsdag 21 augustus 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Van der Valk Cuijk.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email