Uitnodiging Bitterballenborrel Land van Cuijk in Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Op donderdag 27 september 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur kan er weer genetwerkt worden tijdens de Bitterballenborrel Land van Cuijk in de grote zaal van Restaurant de Witte Brug in Boxmeer. Het thema van de avond gaat over “The Match!” Hoe kan het dat je met de ene persoon direct een klik hebt en het idee hebt dat je elkaar al jaren kent. En dat het bij een ander persoon helemaal niet klikt en de gesprekken maar moeizaam op gang komen?

Tijdens de keukentafelgesprekken van de Bitterballenborrel gaan we “The Match!” helemaal behandelen onder begeleiding van betrokken en actieve ondernemers uit de regio.

Restaurant de Witte Brug ligt vlak langs de A73 en is daarmee supergoed bereikbaar. Het restaurant biedt ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de bezoekers.

Programma:
17:00 uur inloop

17:30 uur keukentafel gesprekken over The Match onder leiding van :
– Erik Hendriks – Hoveniersbedrijf Erik Hendriks
– Guus Loesberg – Business Director Eyewatch Security Group BV en EWS Solutions BV
– Marc Oudenhoven – Managing Director Mar-Oil BV
– Mark Theelen – Executive Coach voor CEO’s
– Mystery Guest – (Bekijk hier het verslag van de vorige keukentafelgesprekken)

19:15 uur presentatie van Kathelijn van Dongen van Natuurlijk bij Kaat
19:30 uur verloting van het bedrijf
20:00 uur einde netwerkborrel
Vanaf 20:00 uur kan men aansluiten tijdens het netwerkdiner om nog even gezellig na te tafelen.

“Restaurant de Witte Brug heeft een uitgebreide menukaart en biedt verrassende weekmenu’s. Daarom is het zeker de moeite waard om gezellig na te tafelen.”

Locatie:
Restaurant de Witte Brug
Sint Anthonisweg 63
5831 AD BOXMEER

Aanmelden hoeft niet, echter om een bitterballen tekort te voorkomen is het handig om te weten dat u van de partij bent.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op donderdag 27 september bij Restaurant de Witte Brug in Boxmeer.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.