Uitnodiging Bitterballenborrel Land van Cuijk in Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Als je graag op een laagdrempelige manier in contact wilt komen met andere ondernemers uit de regio Land van Cuijk en Boxmeer, dan mag je de Bitterballenborrel Land van Cuijk beslist niet missen. Op de Bitterballenborrel spreek je regionale ondernemers waar je out of the blue mee kunt sparren, van gedachten wisselen, samenwerken en gezellig mee kunt netwerken om een zakelijke relatie op te bouwen.

Als je elkaar vaker spreekt, leer je elkaar beter kennen en ontstaat er draagvlak om business te doen. Kennis en informatie uitwisselingen zijn de belangrijkste funderingen voor ondernemers om de business verder op te bouwen. Donderdag 18 oktober 2018 kan er weer uitgebreid genetwerkt worden in Restaurant de Witte Brug aan de Sint Anthonisweg  63 in Boxmeer.

Het thema voor deze avond is: “Exchange your Knowledge!”

Programma:
17:00 uur inloop
17:30 uur keukentafel gesprekken over “Exchange your Knowledge!”
19:15 uur presentatie van Daniel Hendriks van Digitize Hendriks Consulting.
“De 24 jarige Daniel Hendriks is gecertificeerd functionaris gegevensbescherming en staat officieel geregistreerd  bij de Autoriteit Persoonsgegevens. In een korte pitch van enkele minuten zal Daniel vertellen wat hij kan betekenen wat op dit moment de huidige ontwikkelingen zijn in de branche.”
19:30 uur verloting van het bedrijf
20:00 uur einde netwerkborrel
Vanaf 20:00 uur kan men aansluiten tijdens het netwerkdiner om nog even gezellig na te tafelen.

Klik hier om u aan te melden voor de Bitterballenborrel van donderdag 18 oktober 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Locatie:
Restaurant de Witte Brug
Sint Anthonisweg 63
5831 AD BOXMEER

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op donderdag 18 oktober van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Restaurant de Witte Brug in Boxmeer.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.