De uitbreiding van Verdijk Transport VTS Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha is een feit

BOXMEER – Directeur Joost Hafmans van Verdijk Transport VTS en Burgemeester Karel van Soest van de Gemeente Boxmeer, ondertekende hedenmiddag de koopovereenkomst voor bijna 2,5 hectare grond op Industrieterrein Saxe Gotha, in het Gemeentehuis van Boxmeer. 

Per april 2017 gaan we een praktisch energie neutraal en heel duurzaam gebouw neerzetten aan de ir. Wagterstraat op het industrieterrein, vertelt directeur Joost Hafmans. Ons nieuwe pand gaat straks helemaal voldoen aan het Breeam Very Good certificaat. Zelfs de warmte die wordt afgegeven door de motoren van de koel- en vriescellen in ons nieuwe warehouse wordt opnieuw benut ten behoeve van de energiebesparing.

Aan de bouw werken regionale bedrijven mee zoals Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel, Elektro Technisch Buro Nabuurs uit Boxmeer en Van Haren Installaties Cuijk. Deze bedrijven werken op hun beurt weer samen met lokale onderaannemers om de bouw eind december 2017 naar volle tevredenheid op te kunnen leveren.

Financial director Erik Stevens van VTS en Wethouder Peter Stevens staan achter Burgemeester Karel van Soest en directeur Joost Hafmans.

De uitbreiding is voor ons hard nodig omdat we aan de Handelsstraat gewoonweg uit ons jasje groeien. Momenteel hebben we zo’n tweehonderd medewerkers in dienst en we groeien met zo’n twintig medewerkers per jaar. Natuurlijk hebben we ook gekeken naar andere industrieterreinen in de regio, maar we voelen ons gewoon helemaal thuis op industrieterrein Saxe Gotha. Bovendien ligt het industrieterrein pal naast de A73, dus dat is logistiek voor ons ideaal.

“Voor bedrijven en ondernemers die ook willen vestigen of uitbreiden in Boxmeer zijn er nog prachtige kavels beschikbaar op industrieterrein SterckWijk met een naadloze logistieke aansluiting op de A77 en A73.”

VTS Verdijk Transport
Handelstraat 28
5831 AV Boxmeer

Website : www.vts.nl

Print Friendly, PDF & Email