Tweede editie Food Truck Festival LEKKER.UIT op 9 en 10 september in Boxmeer

BOXMEER – Na het grote succes van de eerste editie vindt op 9 en 10 september 2017 de tweede editie van Food Truck Festival LEKKER.UIT plaats. Het sfeervolle festival is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het Weijerpark in Boxmeer. De eerste editie trok maar liefst 4.000 bezoekers, voor de organisatie genoeg reden om een tweede editie op te zetten.

We hebben afgelopen jaar ontzettend veel reacties gehad van bezoekers die het een heel leuk initiatief vonden” aldus organisator Karlijn Vloet. “We zijn alweer volop bezig met de volgende editie en hebben de eerste foodtrucks en artiesten al geboekt.” Cabaretier Martijn Kardol (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival) en Hilbert Geerling (vijfvoudig Nederlands kampioen goochelen) zijn de eerste vastgelegde artiesten. Zij zullen een optreden in het theater verzorgen. Van de foodtrucks zullen enkele populaire trucks van de eerste editie terugkeren. Er zullen ook nieuwe foodtrucks verschijnen. Voor bezoekers is er zo genoeg nieuws te ontdekken.

Nieuw
Een verandering ten opzichte van de eerste editie is dat er meer artiesten op het buitenpodium zullen verschijnen. “Zo geven we muziek nog meer aandacht op het festival. We zijn een food truck festival, maar willen iets extra’s bieden. Dat doen we door middel van muzikanten, theater en een kinderprogramma. Zo kunnen bezoekers van jong tot oud zich de hele dag vermaken in het Weijerpark.” vertelt Ivan Dokic.

Uniek
Wat het festival daarnaast uniek maakt is de combinatie met de kickoff van het culturele seizoen .UIT. Hier presenteren alle theaters uit de regio hun nieuwe programma. Ook vindt de Dr. Peelencultuurprijs op zaterdag voor aanvang van het festival plaats. De organisatie is in handen van Bas Rossen, Ivan Dokic, Annemieke & Tom van Zwieten en een aantal leden van de Young Talent Group, Fleur Baltussen, Karlijn Vloet, Suzan Ploegmakers, Tessa Hermanussen en Wieke Vrijhoef.

Meer informatie over de aanwezige foodtrucks en artiesten volgt op www.lekkerpuntuit.nl

Print Friendly, PDF & Email