Twan Vullings van DTP Brandbeveiliging uit Venray aan het woord over de Maasvallei Expo 2017

VENRAY – DTP Brandbeveiliging is een begrip in brandbeveiliging. Sinds 1996 ervaring in advies, verkoop en onderhoud van al uw brandblusmiddelen en noodverlichting. DTP Brandbeveiliging staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, kennis van zaken en één aanspreekpunt.  Dat vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week.

DTP Brandbeveiliging is Kiwa gecertificeerd en REOB erkend. Onze servicemonteurs zijn gecertificeerd en hebben een ingerichte servicebus. Een geheel gecertificeerde eigen werkplaats is vanzelfsprekend. Onze visie is dat u volledig veilig kunt werken tegen minimale kosten. En deze visie gaan we ook zeker uitdragen tijdens de Maasvallei Expo 2017. Ik ben blij met het nieuwe beursconcept in Venray. Doorgaans maak ik voor mijn werk enorm veel uren en probeer op z’n tijd samen met mijn vrouw en kinderen van onze vrije tijd te genieten. Maar voor de Maasvallei Expo beurs, maken we graag drie dagen vrij.

Elk jaar staan we met een bijzondere eye-catcher op de beurs. Twee jaar geleden hadden we een bijzondere Mini in de stand, afgelopen jaar een bijzondere fiets, voorzien van allemaal brandblusmiddelen. En ook dit jaar pakken we groots uit tijdens de Maasvallei Expo, maar wat we gaan doen blijft nog even geheim.

De Maasvallei Expo is voor ons belangrijk omdat wij onze relaties kunnen uitnodigen en ontmoeten op de beurs. Een stuk exposure, want we willen graag gezien worden in de regio. Netwerken met andere ondernemers in de regio om via via ook weer in contact te komen met voor ons nieuwe bedrijven in de buurt. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar nieuwe klanten, echter vinden wij kruisbestuiving en het uitwisselen van informatie ook zeer waardevol. En als je er goed over nadenkt, zit het nieuwe beursconcept goed in elkaar omdat de focus ligt op de organisaties en regio’s langs rivier “De Maas”.

Momenteel zijn we binnen ons bedrijf druk bezig met nieuwe automatisering, zodat we de volgende groeifase van ons bedrijf kunnen realiseren. De zaken gaan goed, onze klanten zijn tevreden en er komen best veel nieuwe klanten bij.

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, horen wij het graag.

DTP Brandbeveiliging
Keizersveld 37c
5803 AM Venray

Telefoon : 0478-855404

E-mail : info@dtpbrandbeveiliging.nl
Website : www.dtpbrandbeveiliging.nl
Facebook : DTP Brandbeveiliging

Print Friendly, PDF & Email